Ekstra Bladet

Har Martin Henriksen fået mundkurv på?

- Erik Sørensen Hyldestub Hørup – Sydals

Danmarks absolut mest sure skabning, Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, er enten blevet offer for slipsesynd­romet, som hindrer muligheden for med et for stramtsidd­ende slips at få tilført nok ilt til en naesten tom hjerne til at holde sig i live, eller også er han gået i hi for at udtaenke nye muligheder for at genere alle, der ikke synes det samme som ham.

Taenk dig, eddikesure Martin: En af Danmarks maegtigste maend, Danfosseje­ren Jørgen Mads Clausen, får/køber hele forsiden af JydskeVest­kysten for at proklamere, at han vil gøre alt for, at Sønderborg ved kommuneval­get slipper af med byens folkekaere og dygtige borgmester, der er socialdemo­krat. Nu har Jørgen Mads Clausen selvfølgel­ig ret til ikke at kunne lide en borgmester, der ikke som han selv er stokkonser­vativ/storlibera­list; nej, det vaerste er dog, at han anbefaler en ’hjemmetysk­er’ – et medlem af Slesvigsk Parti, Stephan Kleinschmi­dt! Hvor er Martin Henriksen med sine krav om at vaere paeredansk, aflaegge og bestå danskprøve og alt andet sludder, han normalt disker op med?

Han har vel ikke fra højere sted i DF fået at vide, at man ikke begynder at smide smuds på en mand som Jørgen Mads Clausen, da DF nok også får en sjat af mandens mange milliarder til at markedsfør­e et borgerligt Danmark.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark