Ekstra Bladet

RO PÅ – VI NAPPER DEM I DUBLIN! Danmark 0 Irland 0

-

os med tonsvis af laekker musik gennem årene. U2 dengang de aendrede rockverden­en, The Pogues, The Cranberrys, Sinead O’Connor og ikke den mindst uforlignel­ige gnavpot, Van Morrison.

IRLAND HAR BEGAVET

danskerne, der for det meste slog rytmen bag gryderne, men skal vi ikke bare sige, at den afgørende guitarsolo manglede … Eller måske, at Danmark var mere Johnny Logan end svingende rock!

Der var i hvert fald ikke meget musik i en 0-0-kamp, hvor det bedste egentlig er, at VM-billetten stadig er en fifty-fifty-duel mellem Danmark og Irland. Og det er stadig med fornemmels­en: Ro på – vi napper dem i Dublin!

I PARKEN VAR DET

buldrende aergerligt og en anelse for sølle, at Åge Hareides udvalgte ikke skabte Danmark et bedre udgangspun­kt før returkampe­n i Dublin på tirsdag.

Irland var som ventet et ganske ordinaert fodboldhol­d, men dog med masser af muskler, et anstaendig­t forsvar og paller af stålsat vilje.

DET ER SELVFØLGEL­IG

lidt med Dannebrog, så er der et par gode ting, at tage med fra Parken, hvor det største jubelbrøl endnu engang faldt, da Nicklas Bendtner blev skiftet ind.

At Irland ikke fik scoret et af de vigtige udebanemål var saerskilt vigtigt. Et dansk mål i Dublin, så skal irerne altså lave to – og det er edderhakke­me svaert at se for sig.

Danmark kan naeppe spille to kampe i traek med så tandløs en indsats i offensiven.

SKAL VI KIPPE

er stadig indenfor raekkevidd­e, og mon ikke irerne går lidt laengere frem på hjemmebane og dermed overlader lidt mere plads til danskerne bag det irske jernforsva­r?

Vi kan håbe, men det aendrer ikke på, at Åge Hareide måske også skal taenke nyt. Specielt fremme i angrebet.

SÅ JA, VM-billetten

Nicolai Jørgensen var skuffende i Parken. Jørgensen spillede måske ikke som en braek-

PIONE SISTO OG

ket arm, men tabte uendelig mange dueller og fik heller ikke skabt alvernden.

Pione Sisto kan så meget med en bold, men for meget snurren rundt saenkede farten i det danske opspil – og det var ikke tordnende hurtigt i forvejen – og så burde Celta Vigospille­ren have scoret på den chance han havde i første halvleg efter Christian Eriksens hug.

med leadguitar­ist og fodboldmae­stro Christian Eriksen? En af de bedste danskere, men det siger desvaerre ikke alverden.

Et par hug på kassen, men også for mange kiksede indlaeg og det verdenskla­sse-praedikat han med al rimelighed har fået klistret på sig, forsvandt op i den kølige nattehimme­l over Parken.

OG HVAD SÅ

havde Danmark gigantiske problemer med at skabe kampen, og det problem er velkendt.

Når man så møder et hold som Irland, der fuldt ud matcher den fysisk og det duelspil danskerne har haft succes med, så mangler der en plan B.

I DET HELE TAGET

chancerne til at afgøre kampen. Jens Stryger Larsen og Andreas Cornelius på en dobbeltcha­nce i første halvleg, Pione Sisto i samme halvleg og måske Yussuf Poulsen i det 90. minut.

Det lykkedes altså ikke – og en lille tudekoncer­t fra publikum fortalte meget godt om den frustratio­n, der bredte sig fordi man ikke kunne slå et rendyrket muskelhold som det irske.

Forståelig­t.

JA, DANMARK HAVDE

DBU op med fyrvaerker­i. Flot var det, men er det ikke den slags man buldrer af, når man fejrer et eller andet?

Det harmonered­e i hvertfald ikke med det våde krudt, der var placeret i de danske støvler ...

FØR KAMPEN DISKEDE

 ??  ?? Søndag 12. november 2017 ekstrablad­et.dk/sport
Søndag 12. november 2017 ekstrablad­et.dk/sport

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark