Ekstra Bladet

MEGET MERE E

Linda Morselli Fernando Alonso FORMEL 1 Marion Jollès Grosjean Romain Grosjean Angelique Detavernie­r Stoffel Vandoorne

- PR-FOTO hut@eb.dk; tna@eb.dk PR-FOTO

Fernando Alonso har laenge vaeret en ombejlet ungkarl, men den italienske undertøjsm­odel Linda Morselli har fået spanieren til at falde til ro. Parret bekraefted­e deres forhold i februar, men har ifølge El Pais vaeret sammen et godt stykke tid laengere. Linda Morselli er vant til at have en kaereste på farten, da hun tidligere var forlovet med Moto GP-verdensmes­teren Valentino Rossi. Det italienske ’power couple’ gik angivelig fra hinanden på grund af problemer med at få langdistan­ceforholde­t til at fungere. Derfor gør Morselli, hvad hun kan, for at følge med Alonso og F1-karavanen rundt. Undertøjsm­odellen har naesten 220.000 følgere på Instagram. 20 grandprixe­r på en saeson kørt på fem forskellig­e kontinente­r. Plus to ugers test. Simulator-kørsel og fabriksbes­øg. Og en lang raekke sponsor- og medieforpl­igtelser.

Jobbet som Formel 1-kører er godt for bankbogen og kendis-faktoren, men ikke altid for privatlive­t. Og derfor har mange af kørerne deres hustruer, kaerester, venner og familie med, når det er muligt. Fordi de ellers ville se dem lige så lidt, som en langtursch­auffør ser sin familie.

De er med, selv om kørerne i løbet af en løbsweeken­d ikke kan afsaette ret meget tid til dem. På racerbanen spiller det ingen rolle for Kevin Magnussen, om han har sin kaereste, Louise Gjørup, eller sine foraeldre med. Men det betyder noget mellem løbene i den taetpakked­e kalender.

– Det gør ikke den store forskel på mine praestatio­ner. Det er bare rart, når man når nogle af de punkter i saesonen, hvor man skal videre og videre.

– Jeg har ikke vaeret hjemme i Danmark, siden jeg tog Marion Jollès Grosjean er et kendt ansigt i Frankrig, hvor hun er journalist og tv-vaert. Hun begyndte sin tv-karriere på Eurosport i 2005 og har siden ageret vaert på flere sportsprog­rammer. I 2010 var hun bl.a. vaert på fransk tv under VM i Sydafrika, hvor hun blev flankeret af Christian Jeanpierre og Arsène Wenger. Siden 2012 har Marion Grosjean vaeret vaert på TF1-programmet Automoto sammen med Denis Brogniart. Marion og Romain Grosjean blev gift i 2012, og parret har vaeret sammen siden 2008 og har tredje barn på vej. til Malaysia (sidst i september, red.). Det havde vaeret lidt hårdt, hvis der ikke var nogen med. Specielt Louise, naturligvi­s, fortaeller Kevin Magnussen.

– Men i stedet for at tage hjem til Danmark, få jetlag, vaenne sig til dansk tid og tage til USA og få jetlag igen, har det vaeret godt at blive ude. Det havde jeg ikke haft lyst til, hvis ikke Louise kunne komme med herud, konstatere­r han.

Moralsk opbakning

Teamkammer­aten Romain Grosjean er et rigtigt familiemen­neske. Den 31-årige franskmand har sit tredje barn på vej sammen med sin bedre halvdel, journalist­en Marion Jollès Grosjean. Hun er enkelte gange i løbet af saesonen med ude som moralsk opbakning, men børnene på to og fire har endnu ikke vaeret med.

– De sidste år har hun vaeret med for sjov, men fra naeste år kommer hun vist med som journalist, fordi fransk TF1 har fire grandprixe­r. Formentlig skal hun med, fortaeller Romain Grosjean.

– Betyder det noget for din weekend at have nogen med?

– Jeg kan godt lide det. At have venner eller andre med. Og selvfølgel­ig er jeg glad, når hun er her, siger Haas-køreren.

Vaerner om privatlive­t

Som den eneste af kørerne har Felipe Massa fast familien med til hvert løb, og man ser ofte sønnen løbe rundt i paddocken og spille fodbold med mekanikern­e.

Modsaetnin­gen er Sebastian Vettel, hvis hustru, Hanna Prater, holder sig ude af alt rampelys. Og generelt vaerner kørerne da også om deres privatliv – også når de har besøg med hjemmefra.

Her kan du få et overblik over, hvem de smukke og succesrige Formel 1-fruer er, og hvad kvinderne bruger tiden på, når ikke de følger med fra pitten.

Jeg har ikke vaeret hjemme i Danmark, siden jeg tog til Malaysia. Det havde vaeret lidt hårdt, hvis der ikke var nogen med

Der er fart over feltet hjemme hos Stoffel Vandoorne og Angelique Detavernie­r. McLaren-køreren er nemlig ikke den eneste med benzin i blodet i husholdnin­gen. Angelique Detavernie­r er belgisk GT-kører – og endda en hurtig én af slagsen. Ud over sin motorsport­skarriere arbejder hun også som model. Parret har vaeret sammen siden 2015. Franske Alice Brasseur er en meget populaer livsstils- og modeblogge­r. Udover skriblerie­rne arbejder Esteban Ocons kaereste også som model.

 ??  ??
 ??  ?? Helt taet på Kevin kørt F
Helt taet på Kevin kørt F
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark