Ekstra Bladet

Grosjean grådig efter god kvalifikat­ion

-

To Renaulter holder laengere fremme på startgridd­en i dag til Brasiliens Grand Prix, og der er kun to løb tilbage i saesonen.

Hvor lørdagen i Brasilien var kølig med truende regnbyger, loves høj sol og meget varmere vejr til selve grandprixe­t. Og Haas’ VF17’er fungerer typisk bedre i køligere temperatur­er.

Det afholder nu ikke Romain Grosjean fra grådige drømme om at kunne springe to pladser frem i konstruktø­r-VM.

Han kvalificer­ede sig som nummer 12, men starter minimum 11’er efter straffe til rivaler. Den danske teamkammer­at holder to pladser bagved.

– Sidste år havde vi en god kvalifikat­ion her, og i år var den haederlig. Startgridd­en bliver blandet lidt mere med alle straffene. Det er et langt løb, og banetemper­aturen bliver over 50 grader, så bilerne kommer til at fungere anderledes, siger Romain Grosjean.

– Vi får se, hvad vi kan opnå. Nummer seks i konstruktø­r-VM er der stadig, og vi er ivrige efter at opnå det, konstatere­r han.

Lugter point

Renault ligger kun et point foran i stillingen og har haft problemer med driftssikk­erheden på det senere. Fungerer de gule biler, burde de dog vaere klart hurtigere.

Kevin Magnussen var ikke lige så glad for racerens opførsel i Brasilien som sin teamkammer­at. Men han er blevet nummer otte to gange ud af de sidste tre løb under forhold, hvor den heller ikke fungerede optimalt.

Så med en af danskerens efterhånde­n klassiske superstart­er lugter han også point.

– Vi får at se, hvad der sker. Farten i løbstrim ser ikke ringere ud end vores kvalifikat­ionsfart, så med lidt held i løbet, kunne vi score point. Det er, hvad vi stiler efter, siger Magnussen.

Startgridd­en bliver blandet lidt mere

Romain Grosjean drømmer om at kunne springe to pladser frem i konstruktø­r-VM.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark