Ekstra Bladet

Gået i stå

- KØRER, SOM TIDLIGERE WILLIAMS HAR HVIS JEG BESTEMTE 1. Pascal Wehrlein

Og selv om han blev toer i Baku, har han fortsat rigtig meget at laere.

Nu ejer farmand-Stroll en kaempe aktiepost i Williams-teamet, og det skal nok sikre, at unge Lance sidder i en Formel 1-bil i de kommende år.

der måtte kaempe sig fra klasse til klasse, har jeg stadig svaert ved at kapere, at man bare kan købe sig til det bedste grej og på den måde tage chancen fra andre, som har mere råt talent.

For guderne skal vide, at fik et ungt supertalen­t de samme betingelse­r, som Stroll har haft, så havde de gjort det bedre.

Selv hvis bilen en dag skulle blive hurtig nok til at vinde løb, kraever det også, at der sidder en kompetent chauffør bag rattet

headhuntet Mercedes’ mastermind Paddy Lowe, som nok skal sørge for, at Williams i 2018 bliver godt kørende. Han kom en postgang for sent til teamet i år til at kunne nå at saette et aftryk på designet af raceren. Så derfor bliver 2018 mere spaendende. Men hvad nytter det at have en god bil, hvis der ikke er en suveraen chauffør til at styre den?

i Williams, ville jeg kigge på to andre kørere. er Mercedes Junior – eller naermere var.

Han har slet ikke den stjerne hos Toto Wolf som tidligere, og mens han ofte har problemer med at køre fra middelmådi­ge Marcus Ericsson, så er tyskeren blevet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark