Ekstra Bladet

En mundkurv fra sagsbehand­leren

- Regina Hillerup Gildbrovej 68 Ishøj G. Lund Struer

Jeg har i laengere tid skrevet om, hvor mange penge kommunerne tjener på at parkere syge borgere på kontanthja­elp frem for på førtidspen­sion.

Desuden har jeg skrevet om letbanen langs Ring 3 og Ishøj Faellesant­enne – alle emner, der vil kunne få indflydels­e på, om jeg får tilkendt førtidspen­sion eller ej.

Mine sagsbehand­lere har forsøgt at give mig mundkurv på ved at sige, at når jeg kan skrive debatindla­eg, kan jeg også arbejde, uden at disse ting har noget med hinanden at gøre, idet jeg blot henholder mig til min grundlovss­ikrede ret til at ytre mig frit, og som jeg vil.

Da jeg blev kronisk syg af slidgigt og måtte forlade mit job, gjorde jeg alt det rigtige. Jeg uddannede mig til cand.jur. En uddannelse jeg har betalt 541.000 kroner for via studielån. Her seks år efter at jeg afsluttede min uddannelse, kunne jeg have tjent cirka tre tre millioner kroner, hvis jeg ikke havde vaeret tilknyttet Jobcenter Vallensbae­k.

I mellemtide­n er jeg blevet endnu mere syg, og Ishøj og Vallensbae­k Kommuner har tjent penge på mig – mange penge. Ekstra Bladets chefredakt­ør Poul Madsen tager integratio­n op ved at besøge flere ghettoer. Det kommer der så noget skriv ud af. Han skriver en bagside (12.11.) med overskrift­en ’Nydanmark er kommet for at blive’.

I indlaegget skriver han blandt andet: ’Vi synes her på Ekstra Bladet, at det efterhånde­n er på tide, at vi ser virkelighe­den i øjnene: Integratio­nen er en opgave, der er kommet for at blive.’

Hvorfor er det det, Poul Madsen?

Man skulle da mene, at folk, der har vaeret her i årtier, og de, der er født her, burde vaere integreret. Ellers er der da noget rivravrusk­ende galt! Vi bruger milliarder på at integrere disse – ja, vi kan lige så godt sige det, som det er – islam-troende. Det er jo dem, der er problemet, fordi en meget stor del af dem ikke vil integreres!

Poul Madsen skriver så sit saedvanlig­e vrøvl:

’Traditione­l dansk mad er ret så kedelig, hvilket nok er årsagen til, at de foretrukne danske retter efterhånde­n er pizza, pasta og shawarma.’ Hold nu op!

Det er ikke pizza og pasta, der er problemet!

Problemet er, at vi er tvunget til at spise halalkød, hvor vi, hver gang vi køber det (for det må jo ikke maerkes), betaler en afgift til Muslim World. Plus at der sidder en imam – eller der kører et bånd, der beder til Allah.

Hvorfor skal vi tvinges til at betale til det?

Muslimer kan vaelge svinekød fra. Vi er tvunget til G. Lund synes, Danmark har gjort knaefald for muslimerne.

at spise halalkød! Jeg er kristen. Jeg vil ikke betale til islamiske organisati­oner!

På hospitaler og i institutio­ner er svinekødet fjernet for ikke at genere muslimerne. Det er jo det, der er problemet, Poul Madsen. Ikke

pizza og pasta!

Det der med at vores integratio­n mange steder ikke virker? Det er jo lige praecis, fordi mange muslimer ikke vil integreres. De vil leve, som de gjorde i Mellemøste­n og Afrika. Og de kraever saerrettig­heder.

Vi har jo ingen problemer med at integrere kinesere, vietnamese­re, tamiler, thailaende­re og så videre. De integrerer sig uden vrøvl og bøvl!

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ??
FOTO: EKSTRA BLADET

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark