Ekstra Bladet

SÅ GODE VAR VI

-

Kasper Schmeichel ........... 4

Var prisgivet ved den irske scoring, og blev ikke siden sat på alvorlige prøver. Udstrålede sikkerhed, og bød på et udkast i verdenskla­sse.

Andreas Christense­n ........ 5

Startede overrasken­de som højreback, og viste stor karakter, da han rejste sig efter personlige fejl og sendte Danmark på VM-kurs

Simon Kjaer ......................... 4

Kaptajnen styrede den danske skude sikkert til Rusland på en aften, hvor det danske forsvar i første halvleg var under et stort tryk.

Andreas Bjelland ............... 5

Viste igen, at han i øjeblikket er den bedste makker til Kjaer i angrebet. Lod sig ikke stresse af den dårlige start på kampen.

Jens Stryger Larsen ........... 4

Viste initiativ i offensiven, og fik med resten af forsvaret rejst sig efter den usikre periode i første halvleg. Udgik med skade.

Thomas Delaney ................ 5

Stod langt staerkede i billedet end i det første opgør i Parken, og sørgede sammen med William Kvist for dansk dominans på midten.

Christian Eriksen ................ 7

Danmarks suveraene superstjer­ne spraenger skalaen. Hattrick og 11 i 12 kampe på vejen til VM taler for sig selv.

William Kvist ...................... 5

Veteranen lukkede munden på kritikkern­e med en staerk praestatio­n, hvor han endda var taet på en saerdeles sjaelden scoring.

Yussuf Poulsen .................. 5

Fik chancen i stedet for Andreas Cornelius, og beviste sit vaerd i omstilling­erne. Vigtig rolle i Eriksens første scoring.

Nicolai Jørgensen ............... 5

Angriberen fik taesk for indsatsen i Parken, men viste enorm karakter, da han rejste sig fra fejlen ved Irlands mål. Skabte chancer på stribe. Assist til 2-1.

Pione Sisto ......................... 5

Dribleren fra Tjørring har en spillestil, der giver stor fejlprocen­t. Men i Dublin lykkedes han, da det gjaldt. Stor kamp af Celtas assist-konge.

Peter Ankersen (64.) ........ 4

FCK-backen mistede sin plads til Andreas Christense­n. Kom ind pga. Strygers skade, og var med til at lukke festen.

A. Cornelius (70.) .............. 4

Måtte overrasken­de indlede kampen på baenken, men fik de sidste tyve minutter, og fik lov til at juble med efter 4-1. N. Bendter (84.) ............ UB.

Hareide ........................ 6 Åge Nordmanden er ikke i hus med sin udvikling af landsholde­t endnu. Men han har installere­t en laenge savnet vinderment­alitet i holder. Og nu skal vi til VM!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark