Ekstra Bladet

Holder kommunen slaver

- Carsten C. Hovedgaden Høje-Taastrup FOTO/RITZAU/LARS KRABBE Veber Finnedal København

Med skraek og raedsel laeser man naesten hver dag om forskellig­e uretfaerdi­gheder i diverse jobcentre landet over. Og her er en enkelt af mine oplevelser. Man raekker hånden ud og regner vel med en eller anden form for hjaelp eller måske bare en smule vejledning.

En måned mødte jeg op hver dag i et såkaldt nyttejob. For efterfølge­nde at få at vide, at jeg bare kunne gå hjem, for jeg var ikke berettiget til kontanthja­elp!

Det har de så vidst hele tiden. Og så er spørgsmåle­t: Holder kommunen slaver? Ja, jeg spørger bare. Det er systemet, der har (an)svaret. Hurra for bureaukrat­i. Veber Finnedal er utilfreds med den københavns­ke borgmester Morten Kabell. Teknik- og miljøborgm­ester Morten Kabell (Ø) er efterhånde­n utilfreds med alle aktivitete­r, der finder sted i København for at gøre byen til et endnu bedre og spaendende miljø at befinde sig i. Senest gaelder det et tilsynelad­ende spaendende projekt på den gamle postgrund i Bernstorff­sgade. Blandt andet vil et 115 meter højt, smalt tårn skygge en halv time om sommeren på den anden side af havneløbet. Hvor små sko kan man dog gå i?

Taenk hellere på de mange gravearbej­der, der gør cykelstier­ne så brede, at både biler og fodgaenger­e kaemper om den plads, der bliver tilbage. Men naturligvi­s, Morten Kabells bycykler til den umanerlige høje pris, som står og forfalder, skal da have fyrstelig plads, når de skal luftes.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark