Ekstra Bladet

Odense med stor selvtillid

-

Traener Jan Pytlick beretter om tårnhøj selvtillid i Odense Håndbold efter holdets syvende ligasejr i traek. Team Esbjerg var med i to tredjedele af kampen på hjemmebane, men så stak fynboerne af og vandt 27-18 efter en magtdemons­tration i det sidste kvarter af opgøret.

– Jeg holder begge ben på jorden og er bare glad for, at vi har vundet syv kampe i streg, siger Pytlick. Holdet er kun to point efter førerholde­t, København Håndbold Lars Løkke Rasmussen svinger pølsen under tirsdagens landskamp fra Dublin, og bagefter forudså han stor succes til holdet i Rusland.

Hans partifaell­e, udenrigsmi­nister Uffe Ellemann-Jensen blev på EM-finaledage­n i 1992 kendt for bemaerknin­gen ’if you can’t join them, beat them’. Affyret med et jovialt grin og naturligvi­s iført rød-hvidt halstørkla­ede.

Tirsdag aften tonede statsminis­ter Lars Løkke Rasmussen frem på sin egen Facebook-profil i samme mundering, og forsøgte – ledsaget af svedne smil under let svømmende øjne – at flette den danske fodboldtri­umf sammen med den kommunale valgkamp.

Og han fik talt sig varm, venstrehøv­dingen, der var til vaelgermød­e i Videbaek Idraets- og Fritidscen­ter for at støtte den lokale borgmester­kandidat, Hans Østergaard.

Så varm, at han sidst i sin rivende talestrøm ligefrem kunne forudse resultatet af naeste sommers VM-slutrunde i Rusland.

– Lad os alle sammen glaede os over, at drengene gjorde det, at vi nu er i VM-finalen, lød det, før de naeste udsagn

måske bidrog til en forklaring på fortalelse­n:

– Nu nyder vi aftenen med en enkelt pølse og – hvis der ikke bliver taget billeder – en enkelt øl.

Lars Løkke Rasmussen har aldrig lagt skjul på, at han ynder at indtage begge dele, og han udtrykte da også sin misundelse over ikke at vaere en af de danskere, der havde taget turen til Dublin.

Efter tirsdag aftens fadbamser og ministerpø­lser fortsaette­r han i øvrigt sin valgturne.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark