Ekstra Bladet

Ditte Okman Vil du købe mine brugte trusser

- SKAERMDUMP FRA UNGPIGETRU­SSER.DK

’Vil du købe mine brugte arbejdstru­sser? Hvis du ønsker det, kan jeg også onanere i dem.’ OH MY LORD! Jeg elsker simpelt hen ungdommen! Den er sgu så kreativ og fordomsfri.

Prisen på brugte underbukse­r ligger mellem 200 og 600 kr. – og annoncen er postet af en anonym kvinde, der kalder sig ’Rema-pigen’.

Jeg kan i hvert fald tale med et par af mine veninder, der hver isaer kan byde ind med ’tv-vaert-trusser’ og ’politikert­russer’

Den kreative forretning­side kommer fra hjemmeside­n ungpigetru­sser.dk, som har utallige annoncer fra f.eks. ’Føtex-pigen’, ’Rema-pigen’ og ’Fakta-pigen’ – altså damer, der saelger de brugte underbukse­r, de angivelig har haft på, mens de har vaeret på arbejde i et dansk supermarke­d.

Mia, der ejer sitet, annoncerer kun damer mellem 18 og 30 år og påstår, at de der supermarke­dsdamer får flest henvendels­er – faktisk kan de mest populaere tje- De mest populaere på hjemmeside­n kan tjene op til 90.000 kr. om måneden. ne op til 90.000 om måneden, hvis de skifter deres arbejdstru­sser rigtig mange gange om dagen.

Men hvad er det for en aldersfasc­istisk tilgang til sin egen forretning­s-idé.

Lur mig, om der ikke også er et marked for pensionist­er! Pensionist­trussen.dk, plejehjems­trussen.dk?

Måske ikke verdens største

marked, men jeg har da hørt om oldie-fetich. Ligesom gravide, tykke og rødhårede sikkert også har et marked. Eller hvad med hjemmegåen­detrusse.dk?

Nogle gange fatter jeg simpelt hen ikke, hvorfor jeg går på arbejde – for denne her idé skal da ikke begraenses til detail-trusser.

Ellers kan jeg i hvert fald tale med et par af mine veninder, der

hver isaer kan byde ind med ’tvvaert-trusser’, ’politikert­russer’ og ’moden succesfuld kvinde i finanssekt­oren-trusser’.

– Det er en upassende sammenkobl­ing mellem arbejde og privatliv, siger Coops informatio­nschef.

Og det er meget muligt, Coop, men det er altså dyrere end 116 kr. i timen at leve ungdomsliv­et med i 2017. Også Dansk Supermarke­d finder salget af brugte trusser noget maerkvaerd­igt og udtaler, at det nok ikke er noget, de ’kommer til at gribe fremadrett­et’.

Men det vil jeg da anbefale dem. Hvis deres ansatte kan lave tusindvis af kroner, er det da naesten dumt at lade vaere.

 ??  ?? 90.000 kr.
90.000 kr.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark