Ekstra Bladet

Christian Lønstrup: Vi var ikke de klogeste

-

– Jeg sagde til mine spillere i pausen, at det klogeste hold ville vinde den her fodboldkam­p, og vi viste i det sidste halvanden minut, at vi ikke var de klogeste, og så bliver man straffet på det her niveau.

Men generelt er jeg ret godt tilfreds.

Cheftraene­ren var selvfølgel­ig aergerlig over at hjemmehold­et mistede det ene point, men han slår alligevel fast, at han først havde vaeret svaert utilfreds, hvis Helsingør havde vaeret foran og smidt de tre point.

I Helsingør-målet var der en Superliga-debutant i form af Aris Vaporakis. Han stod en god kamp, men på målet så han ikke alt for heldig ud.

Lønstrup ville dog ikke bebrejde sin nye målmand for pointtabet.

– Der bliver en åbning ovre i vores venstre side, og Aris tager en chance ved en tvaerbold, hvor han (Hobros målscorer, Edgar Babayan, red.) skyder på mål, og det er jo små ting, men det er sådan noget, der er udslagsgiv­ende i Superligae­n.

Jeg kunne godt klandre Aris, men det gør jeg nu ikke, siger Christian Lønstrup.

Helsingør-traeneren glaeder sig også over, at hans mandskab i de sidste fem kampe har vist, at de kan vaere med i den bedste raekke. – Vi er jo ikke til grin. Vi kan lige så godt vinde i dag. Jeg siger ikke, at vi spiller prangende eller spiller Hobro ud af banen, men vi er i god kontrol, og det er igen et top-fire hold, vi er i kontrol mod, så jeg kan ikke vaere svaert utilfreds, men det er sgu nederen at indkassere et mål, for vi kunne godt have brugt det ene point. Jesper Rask ........................ 5 Bjørn Kopplin ..................... 4 Yaw Amankwah ................. 3 Rasmus Minor Petersen .... 3 Jacob Tjørnelund ............... 3 Martin Mikkelsen (74) ........ 2 Vito Hammershøj Mistrati . 2 Jonas Brix-Damborg .......... 2 Danny Olsen (90) ............... 3 Emmanuel Sabbi (46) ........ 1 Pal Alexander Kirkevold .... 2 (74) Edgar Babayan ........... 4 (46) Sebastian Grønning .. 2 (90) Mikkel Pedersen ........ Gennemsnit

.................... 2.8

Jeg kunne godt klandre Aris, men det gør jeg nu ikke

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark