Ekstra Bladet

Casa Arena i Horsens laegger slagger til

-

Den enlige danske deltager Nicki Pedersen får Casa Arena som hjemmebane, når der blaendes op for 2018-versionen af VM-serien i speedway.

I går offentligg­jorde arrangører­ne kalenderen for den kommende saeson, og Horsens bliver for fjerde år i traek den enlige vaert for en dansk grandpix, når verdenseli­ten stiller til start 30. juni. Valget af Horsens kommer som en lille overraskel­se, fordi rygterne i GP-kredse gik på, at den tre-årige kontrakt ikke ville blive fornyet – blandt andet, fordi det i år ikke lykkedes at fylde tribunerne i den skadede Nicki Pedersens fravaer. Muligt comeback Derfor meldte jungletrom­merne om et comeback til Ole Olsens legendaris­ke anlaeg i Vojens, men i stedet er det endt med en ny tre-årig kontrakt til Casa Arena.

– Alle troede, at vi ville vaelge Vojens, men vi har valgt at indgå en ny aftale i Horsens, fortaeller direktør for VM-serien – og søn af Ole Olsen, Torben Olsen, til Ekstra Bladet.

– Vi har haft dialog med flere arenaer, men vi bliver i Horsens. Der har naesten vaeret udsolgt, og der er stor opbakning i byen.

Dansk nedtur

Han understreg­er dog, at Horsens ikke laengere har eneret på at vaere dansk GPvaert, som det var tilfaeldet i den gamle aftale.

– Nej, vi har mulighed for to danske grandprixe­r, når situatione­n er til det. Men det vurderer vi ikke er tilfaeldet pt., siger han med henvisning til de seneste saesoners danske nedtur.

VM-serien skydes i gang i polske Warszawa 12. maj, og slutter i australske Melbourne på en endnu ikke fastsat dato.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark