Ekstra Bladet

Sendt i skamme- krogen

Tre Vejle-spillere ude af truppen

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk

Dominic Vinicius, Imed Louati og Allan Sousa (foto) er alle sendt til afkøling – indtil videre. Frygter Vejle at saette Superliga-drømmen over styr grundet druk og byture blandt klubbens stjerner?

Mistanken breder sig efter klubben i går valgte at losse klubbens tre farligste spillere ud af truppen før kampen mod Fremad Amager i morgen.

Dominic Vinicius, Imed Louati og Allan Sousa har samlet scoret 19 af klubben 28 mål i 1. division dette efterår. Nu er de ude på ubestemt tid. Vejle Amts Folkeblad skriver, at cheftraene­r Adolfo Sormani først mandag vil bestemme sig for om de tre skal tilbage i truppen, eller de skal fortsaette med at traene for sig selv.

Vejle-tilhaenger­ne kan imidlertid godt daempe frygten for, at tingene er ved at gå helt i opløsning.

Ekstra Bladet forstår, at trioen er sendt i skammekrog­en af nogle ganske håndgribel­ige disciplina­ere fejltrin i hverdagen.

Voksende irritation

Isaer Imed Louati har laenge set stort på de fastlagte regler omkring brugen af klubbens behandlere og andet støttepers­onale. Det har skabt problemer, som har fået indflydels­e på spillerne i resten af truppen, der eksempelvi­s er blevet nødt til at vente på at få behandling af klubbens fysioterap­eut.

Det har vaeret en kilde til

voksende irritation i spillertru­ppen, hvor cheftraene­r Adolfo Sormani er på taeerne for at holde truppen skarp frem til vinterpaus­en.

Både Dominic Vinicius og Allan Sousa har taget nogle af Imed Louatis dårlige vaner til sig, og det har fået Adolfo Sormani til at saette hårdt mod hårdt for at forsvare faellesska­bet og flertallet af spillerne.

– Vores koncept og regler er vigtigere end alt andet, og hvis nogle spillere ikke vil følge de ting, kan de ikke vaere med.

– Så går det ud over vores team-spirit, og det har vi simpelthen ikke råd til, sagde Adolfo Sormani tidligere på dagen til Vejle Amts Folkeblad.

Italienere­n har vaeret en åbenbaring siden han tiltrådte i traditions­klubben. Han har både bragt traening på højt niveau, humør og gode resultater med sig på en måde, hvor han er faldet perfekt ind i det danske fodboldmil­jø.

– Du skal vaere der, hvor du er klar til at levere med høj intensitet, og den frihed til at finde den måde giver jeg også mine spillere. De skal vaere en del af faellesska­bet, og derfra er der vide rammer, sagde italienere­n i et interview med Ekstra Bladet for to måneder siden.

Hvor langt rammerne straekker sig er så lige blevet praecisere­t over for den målfarlige trio.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS ??
FOTO: ANDERS BROHUS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark