Ekstra Bladet

TYGGER PÅ TILBUD

David Boysens kontrakt udløber til nytår. Lyngby har givet kantspille­ren et tilbud, men han har endnu ikke afgjort, om han fortsætter i klubben, der i går skuffende tabte til Randers

- GISLE THORSEN gisle@ eb.dk

Lyngby risikerer at miste en af sine største offensive profiler.

David Boysens aftale med de kongeblå udløber til nytår, og den 26- årige kantspille­re er gået i tænkeboks. Lyngby har tilbudt ham en ny aftale, men den har altså ikke fået nogen signatur endnu.

– De har taget fat i mig i god tid denne gang. Det har jeg ikke prøvet før. De to sidste gange, hvor min kontrakt udløb, glemte de at tage fat i mig – eller havde måske ikke lyst.

– Men denne gang har de gjort det, og der er en dialog i gang, sagde den tidligere Brøndby- mand efter Lyngbys unødvendig­e 1- 3- nederlag hjemme til Randers FC.

De tilstedevæ­rende scouts på Lyngby Stadion kan ikke have sat mange plusser ud for David Boysen.

Det var ikke meget, man så til den kantspille­ren, der ellers har gjort det godt i 2017 siden hjemkomste­n fra hollandsk fodbold.

Holdet meget af klubben

Fire mål og én assist har Boysen tegnet sig for i denne sæson, og der er ikke noget at sige til, at Lyngby gerne ser ham fortsætte i den kongeblå trøje i 2018.

– Jeg har fået et tilbud, men om det bliver det ene eller andet, er jeg ikke kommet frem til endnu. Jeg holder selvfølgel­ig meget af klubben, men det er min agent, der står for det sammen med Lyngby.

– Hvis det ender med en forlængels­e, så er jeg superglad for at være i Lyngby.

– Er der sat nogen deadline på?

– Ikke hvad jeg ved af, sagde David Boysen til Ekstra Bladet.

Lyngbys økonomiske udfordring­er er velkendte, og træner Thomas Nørgaard indikerede da også, at en forlængels­e eller ej i sidste ende er et spørgsmål om klubbens økonomi:

– Jeg vil bestemt gerne be- holde Boysen, og jeg håber, at vi kan fortsætte samarbejde­t. Men det er klart, at det skal passe ind i den kontekst, som vi er i som klub.

– Vi har en god dialog om, og så må vi se, om det kan lade sig gøre, og enderne kan mødes.

Tøven og fejl kostede dyrt

Nederlaget mod Randers FC var det første under Thomas Nørgaards ledelse, og det var helt unødvendig­t.

I store dele af opgøret var hjemmehold­et bedst, men defensiv- tøven ved det første Randers- mål og en stor personlig fejl af Oliver Lund ved det andet kostede dyrt.

– Det er rigtig, rigtig skidt, at vi taber. Vi kommer frem til det, vi skal, og sidder på spillet. Vi skal i hvert fald have ét point fra sådan en kamp, sagde David Boysen, og træner Nørgaard var enig.

– Men det er ikke farligt at tabe fodboldkam­pe, det farlige er, hvis man ikke kan håndtere at tabe fodboldkam­pe. Vi har nu en kamp i Parken mod FC København, hvor ikke mange forventer noget af os.

– Det er en blank side, og det er os, der bestemmer, hvad der skal skrives på den side, sagde Lyngby- træneren.

Det er rigtig, rigtig skidt, at vi taber. Vi kommer frem til det, vi skal, og sidder på spillet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark