Ekstra Bladet

PARAPLY-MANDEN

-

DF’s frontmand, Kristian Thulesen Dahl, har ikke kunnet holde sig fra den kommunale valgkamp, og han vil gerne dele ud af sine oplevelser.

’De seneste uger har jeg haft fornøjelse­n af at besøge en del byer, hvor jeg har vaeret på gader og straeder med lokale kandidater fra Dansk Folkeparti.

Selv om regnen ofte har silet ned, og kulden har vaeret bidende i de mange byer, jeg har besøgt, så har entu- siasmen vaeret stor hos vores gode lokale kandidater.

Tidligere i valgkampen var det graensevag­terne, som Thulesen Dahl belastede med et besøg. De stod også i silende regn i den bidende kulde. Dem ville han give et laeskur. Må vi ikke herfra anbefale, at han fremover udstyrer sine lokale gadesoldat­er med en paraply mod regnen. Og så kan de vel for øvrigt trampe sig til varmen.

 ?? FOTO: /RITZAU/MICHAEL DROST-HANSEN ?? Thulesen Dahl har vaeret ude i virkelighe­den. Det viste sig at vaere en kold affaere.
FOTO: /RITZAU/MICHAEL DROST-HANSEN Thulesen Dahl har vaeret ude i virkelighe­den. Det viste sig at vaere en kold affaere.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark