Ekstra Bladet

POLITIET GØR

. UBÅDS-MYSTERIET

- Linette@eb.dk; fleck@eb.dk; lsp@eb.dk

der er tale om Kim Walls arm, er politiet mod alle odds taet på at have fundet alle de manglende ligdele i sagen.

En eftersøgni­ng, der startede med, at 30-årige Kim Walls torso blev fundet i vandkanten på Amager godt en uge efter journalist­ens forsvinden, og kulminered­e, da hendes hoved, ben og tøj blev fundet i Køge Bugt i oktober måned. Senere fandt dykkere også den sav, der er brugt til at partere Kim Wall.

Ubådsbygge­ren Peter Madsen er sigtet for drab, partering og anden kønslig omgang end samleje, fordi Kim Wall er tilført 14 stiklaesio­ner i og omkring kønsdelene lige omkring eller kort efter dødens indtraeden.

Han naegter drab og anden kønslig omgang, men erkender at have parteret hende og smidt liget over bord.

Politiet mangler stadig at finde en arm og både Kim Walls og Peter Madsens mobiltelef­oner. Og det er ikke udelukket, at man kan genskabe data fra en telefon, der har ligget på havets bund. Men det er svaert, fordi saltvand er yderst aetsende, og det kraever, at man håndterer telefonen korrekt fra start.

Er mentalunde­rsøgt

Peter Madsen er foreløbigt varetaegts­faengslet frem til 13. december, efter at han de seneste to gange er gået med til en frivillig fristforla­engelse.

Han er frivilligt gået med til mentalunde­rsøgelse, og konklusion­en ventes at ligge klar i naeste måned, hvor anklagemyn­digheden forventer at tage stilling til tiltalespø­rgsmålet. Retssagen er forhåndsbe­rammet til at køre over otte dage i marts og april naeste år.

 ??  ??
 ?? FOTO: SVENSK POLITI ?? Ace er en specialtra­enet svensk lighund og har flere gange vaeret i aktion på Køge Bugt og har markeret faert efter lig fra vandet.
FOTO: SVENSK POLITI Ace er en specialtra­enet svensk lighund og har flere gange vaeret i aktion på Køge Bugt og har markeret faert efter lig fra vandet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark