Ekstra Bladet

Ingen holder alligevel hvad de lover

- KATRINE M. RASMUSSEN FOTO: ANTHON UNGER kmr@eb.dk

Det er de små lokale problemer, der flytter krydser i stemmeboks­en. Over hele landet strømmede folk i går til stemmeurne­rne. I Køge var byens gymnasie forvandlet til et af mange valgsteder.

Med et kryds ved det parti eller kandidat, som borgerne i Køge havde den største tillid til, forlod de hurtigt igen gymnasiet.

Det var de små, lokale problemer i kommunen, der rykkede krydser – betalt parkering, grimme bygninger på havnen eller måder at gøre Køge mere attraktiv.

Mistillide­n til det demokratis­ke system skinnede dog igennem hos mange af vaelgerne, da Ekstra Bladet spurgte til, hvorvidt de føler, at deres stemme gør en forskel. – Jeg håber meget, at min stemme gør en forskel.

– Jeg har vaeret meget utilfreds på børne- og ungeområde­t.

Jeg har haft nogle problemer med mit eget barn, så derfor har jeg virkelig undersøgt det til bunds i år. Vi har brug for nogle kompetente medarbejde­re på det område.

– Jeg har stemt på en kandidat, som jeg har haft samtaler med på Facebook, og som jeg virkelig tror kan gøre en forskel. Alligevel havde de hevet sig op af sofaen og var med deres valgkort i hånden taget til stemmeurne­n.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark