Ekstra Bladet

Politiet: Bettina er myrdet

27-årig kraeves faengslet for drab, selv om liget er vaek

- JAN SØGAARD LINETTE K. JESPERSEN PRIVATFOTO js@eb.dk; linette@eb.dk HELSINGØR: SAKSKØBING: KALUNDBORG: FREDERKSSU­ND: HASLEV: BORNHOLM: NIBE: db@eb.dk

For tredje gang siden 2010 står politiet på Sydsjaella­nd og Lolland-Falster med en mordsag, hvor liget ikke er fundet.

I dag fremstille­s en 27-årig mand ved Retten i Nykøbing Falster sigtet for drabet på den 34-årige Bettina Kjaer Arnsfeldt Olsen, der har vaeret sporløst forsvundet siden søndag 12. november.

Politiet betragter nu hendes forsvinden som en drabssag, men politiet ved endnu ikke, hvor de skal lede efter liget. Derfor er det blandt andet vigtigt at få oplysninge­r om, hvor hendes bil, en sort Suzuki Swift, årgang 2015, med nummeret AV 33768 har befundet sig fra 12. til 19. november.

Politiet har beslaglagt bilen hos hendes kaereste, og den undersøges nu for tekniske spor. Bettina Olsen blev meldt savnet 16. november, og hun er med sikkerhed senest set i live søndag 12. november om eftermidda­gen. 34-årige Bettina Olsen har vaeret sporløst forsvundet siden 12. november. Nu betragter politiet hendes forsvinden som en drabssag og har anholdt en 27-årig mand.

Hun havde en aftale med en veninde 14. november, men dukkede ikke op.

Bettina Kjaer Arnsfeldt Olsen beskrives som spinkel af bygning med rødligt halvlangt hår, og hun var senest iført en sort jakke. Hun faerdedes primaert på Møn og i Vordingbor­g-området.

Ledte efter Bettina

Bettina Olsens faetter og kontaktper­son, Brian Arnsfeldt Hansen, var i går ude at lede efter Bettina Olsen få timer før, politiet meddelte, at sagen nu betragtes som en drabssag.

– Det er ret hårdt lige nu. Men det er det, vi har følt og

sagt hele tiden, siger Brian Hansen.

Hvis det viser sig, at Bettina er draebt, vil familien gerne have vished om, hvor hun er, og hvad der er sket.

– Vi har en morfar, der ligger meget taet for døden, og det vil vaere rart at kunne finde hende, så han kunne nå at få fred, eller hun kunne nå at se ham inden, hvis vi finder hende i live. Men det er der jo så ikke noget, der tyder på.

De var meget taette. Bettina har boet hos ham, og det er også der, hun har adresse nu.

De har vaeret ude og lede i dag, hvor de blandt andet

har tjekket sommerhuse og andre tomme huse på Møn.

Bilen blev set

– Bilen var set et sted i onsdags, og der har vi vaeret ude og kigge – og så har vi vaeret rundt forskellig­e steder, siger Brian Hansen.

Kusinens elskede hund, Frida, der er en sort labrador, som hun har haft fra hvalp, er stadig hos Brian.

– Hunden piber om aftenen, fordi hun savner hende, siger Brian Arnsfeldt Hansen, der selv har haft hunden med ude at lede, i håb om at den kunne snuse sig frem til noget. Men uden held.

Sydsjaella­nds og LollandFal­sters

Politi har efterhånde­n stor erfaring i at efterforsk­e mordsager uden lig. I november 2019 blev den 40årige Henrik Haugberg Madsen skudt i et feriehus på Enø, og hans lig parteret og skaffet af vejen. To maend afsoner straffe på 13 og 15 år for mordet.

I oktober 2015 forsvandt den 34-årige Hediga Morad, og hendes lig er aldrig fundet. Men hendes mand, den 41-årige syrer Khalil Meme, er idømt 12 års faengsel og udvisning for bestandigt for drabet på ekskonen.

Politiet sendte flere patruljer til Karlemosev­ej, hvor en mand gik rundt og faegtede med to knive. En 37-årig mand fra Køge blev anholdt uden dramatik og sigtet for overtraede­lse af knivloven, da han var i besiddelse af to knive på offentligt område.

En 92-årig kvinde fik uventet besøg af to fremmede personer, som forsøgte at kysse og kramme hende i forsøget på at stjaele hendes halskaede. Da kvinden afviste dem, forlod de to personer stedet igen. Efterfølge­nde opdagede den 92-årige, at der var blevet stjålet kontanter fra hendes pung.

Takket vaere gode vidneforkl­aringer lykkedes det politiet at anholde den formodede gerningsma­nd en lille time efter et røveri mod en Netto-butik, hvor manden havde truet med en kniv.

En 63-årig kvinde fra Gørlev opdagede en fremmed mand gå rundt i sit hjem. Mens hun holdt sig skjult, kunne hun fortaelle politiet om manden, der til sidst forlod beboelsen med en lampe, elektronik og kontanter. Trods eftersøgni­ng i området fandt politiet ikke tyven.

En 14årig pige havde byttet rundt på prismaerke­rne på to varer, således at hun kunne få sin ønskede vare billigere. En politipatr­ulje kørte den 14årige pige hjem til sin mor, hvor pigen modtog en reprimande om ikke at gøre det igen.

Natten til søndag blev to maend overfaldet ved et vaertshus. De blev slået med braedder og sparket i hovedet. Politiet har sigtet flere personer for kvalificer­et vold, og en af dem har fået tildelt et zoneforbud, således at han i den naermeste fremtid ikke må komme taettere end 1000 meter på vaertshuse­t.

En 50-årig mand er blevet anmeldt for onsdag 15. november telefonisk at have truet en offentligt ansat på livet.

Nibes skolebørn måtte vente forgaeves på skolebusse­n. Det kunne en ansat på skolen konkludere, da han opdagede, at skolebusse­n, en lyseblå Ford Transit, havde fået skåret alle fire hjul op med en kniv eller en anden skarp genstand.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark