Ekstra Bladet

GULD-D

SUPERLIGA Meget lidt adskille mellem Brøndby o

- KLAUS EGELUND GISLE THORSEN ege@eb.dk; gisle@eb.dk

Det vil vaere forkert at stille diagnosen guldfeber i Brøndby eller FC Midtjyllan­d.

Selv om de to klubber er stukket af fra flokken i Superligae­n og laegger an til en duel om mesterskab­et, så tager aktørerne i de to klubber fortsat situatione­n roligt. Der snakkes kun afmålt om muligheden for at tage klubfodbol­dens største pris herhjemme.

På Ekstra Bladet lader vi os ikke styre af politisk korrekt respekt for modstander­ne og forsøg på at holde presset fra døren.

FC Midtjyllan­d og Brøndby er de eneste to klubber i Superligae­n, der raekker ud efter guldet, og vi tror på, at de to klubber kommer til at følges ad hele vejen frem til konklusion­en mandag 27. maj 2018.

Men hvilken af de to guld-duellanter står bedst i striden? Ekstra Bladet vurderer her Brøndby og FC Midtjyllan­d mod hinanden på de afgørende parametre.

 ?? Brøndby. Spillerne har taget hans idéer til sig og arbejder knaldhårdt for at føre dem ud i livet. Det er hårdt at traene under Zorniger, men også sjovt for tiden. Den tyske traener har en stor stjerne på Vestegnen og en endnu større tro på sit projekt. D ??
Brøndby. Spillerne har taget hans idéer til sig og arbejder knaldhårdt for at føre dem ud i livet. Det er hårdt at traene under Zorniger, men også sjovt for tiden. Den tyske traener har en stor stjerne på Vestegnen og en endnu større tro på sit projekt. D

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark