Ekstra Bladet

Danmark ser rødt

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S Emma Sylvest Frederiksb­erggade 21 Silkeborg MODELFOTO: DAVID HØGSHOLT

Kommunalva­lget 2017 viste heldigvis, at Danmark så småt er begyndt at se rødt. Det er ynkeligt at høre de borgerlige partier snakke om, at det var et godt valg. Der vankede jo klø til dem. Nu vil jeg håbe, tendensen holder, til vi skal have et folketings­valg. KV17 var en rettesnor for, at danskerne er ligeglade med skattelett­elser, tvaertimod vil de gerne betale mere i skat, såfremt de ekstra penge bliver brugt de rigtige steder. Skattelett­elser giver jo ikke mere velfaerd, den giver kun de rige flere penge. Pikhoveder­ne fra Alternativ­et klarede sig flot trods shitstorme­n, de kunne holde rejsegilde og konkludere, Peter Rahbaek Juel, Odense, var en af de socialdemo­krater, der fik et godt valg. at der også er pikhoveder uden for for partiet. Den socialdemo­kratiske røde boksehands­ke landede en lige højre til Venstre. Jeg er så glad for, at blandt andet Odense så rødt.

Selv om bassen pumper, alkoholen flyder rundt i kroppen, og du lige er blevet to sambuca-shots mere kaek, skal du – mand – stadig holde haenderne i lommerne. Du skal i hvert fald ikke placere dem på uskyldige kvinders kroppe, bare fordi at du nu ser dit snit til smooth at få dine lyster udlevet. Det er der ingen, der har bedt dig om?

Og nej! Selv om blusen ikke sidder helt oppe i halsen, er det ikke en invitation til dine haender!

Så kaere maend! Vi kan jo godt lide jer, men vi skal nok kalde, hvis vi vil have jeres opmaerksom­hed, men indtil da må I virkelig holde jeres haender for jer selv.

Kvinder, råb op! Sig fra! Stop det! Selv om lysten melder sig, opfordres maendene til at holde sig i ro.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark