Ekstra Bladet

ROCKER DRAEBT FOR GAELD PÅ 55.000 KR. PARTERINGS­DRABET:

Politiet mener, drabstilta­lt fik hjaelp af ukendte gerningsma­end til at skaffe det parterede lig af vejen

- CAMILLA MARIE NIELSEN SUNE FISCHER cama@eb.dk fish@eb.dk PRIVATFOTO

En økonomisk strid om 55.000 kroner førte i august sidste år til, at den 25-årige Satudarah-rocker Kevin Joel Andersen blev draebt og senere parteret i fire dele.

Det forklarede den 34-årige drabstilta­lte Darko Petric ved Retten i Glostrup, hvor den makabre sag i går tog sin begyndelse.

Påstår selvforsva­r

Balkan-danskeren erkender drabet og indrømmer også, at han natten mellem 29. og 30. august 2016 tvang Kevin Joel Andersens kammerat til at partere liget af den døde rocker. Men ifølge Darko Petric skete drabet i selvforsva­r.

Ifølge den drabstilta­lte havde han lånt de mange tusinde kroner af rockeren for at betale en gammel spillegael­d.

Men lånet førte tilsynelad­ende hurtigt til ondt blod mellem de to mangeårige venner.

– Hvordan var forholdet mellem dig og Kevin, spurgte anklager Morten Frederikse­n i går den to meter høje Balkan-dansker, som havde taget plads i midten af retslokale­t for at afgive sin forklaring.

– Det var jo i top, da jeg lånte de penge. Men det aendrede sig, da han pludselig ville have sine penge igen, svarede Darko Petric.

– Det kunne kun gå for langsomt. Han ville have sine penge hurtigt.

Gaeldskonf­likten eskalerede og endte ifølge den tiltalte i kaos, da Kevin Joel Ander- sen 29. august sammen med en 21-årig kammerat mødte op foran Darko Petrics lejlighed i Hedeparken i Ballerup.

– Han siger til mig, at nu vil han slå mig ihjel. Det hele sker på et splitsekun­d. Jeg var nødt til at handle, forklarede Darko Petric om de kaotiske sekunder, hvor han ifølge sin egen forklaring stak rockeren ihjel med en køkkenkniv.

Fordelt i Ikea-poser

Ifølge anklageskr­iftet overmanded­e den 34-årige efterfølge­nde Kevin Andersens 21-årige kammerat og sårede ham med flere knivstik, inden han tvang ham til parteringe­n i lejlighede­ns badevaerel­se. Ligdelene af rockeren blev herefter fordelt i flere Ikea-poser og to kufferter.

I retten kom det frem, at Darko Petric efter drabet først ringede til sin svoger, derefter til et LTF-medlem fra Nordsjaell­and og til sidst sin kone for at sige, at hun ikke skulle komme hjem til lej- ligheden. Det er politiets opfattelse, at Darko Petric efter parteringe­n af Kevin Joel Andersen fik hjaelp af endnu ukendte gerningsma­end til at skaffe ligdelene af vejen.

– Den 21-årige har fortalt til politiet, at der efter drabet kom tre maskerede maend op i lejlighede­n, som formentlig talte din modersmål, konstatere­de anklager Morten Frederikse­n over for den tiltalte.

– Han siger så meget, lød det fra Darko Petric, som i går kategorisk afviste, at han har fået hjaelp.

Den 34-årige der boede i lejlighede­n med sine tre børn og kone, havde ved gårsdagens retsmøde svaert ved at holde sammen på sig selv, da han skulle gengive de frygtelige parterings­detaljer.

– Jeg ved godt i dag, at det var forkert, men det skete, og jeg lever også med det nu, lød det fra Darko Petric.

Han siger til mig, at nu vil han slå mig ihjel. Det hele sker på et splitsekun­d. Jeg var nødt til at handle

 ??  ?? Fatal pengestrid
Kevin Joel Andersen troede, han skulle have de penge, Darko Petric skyldte ham. I stedet blev han på brutal vis stukket ihjel og efterfølge­nde parteret.
Fatal pengestrid Kevin Joel Andersen troede, han skulle have de penge, Darko Petric skyldte ham. I stedet blev han på brutal vis stukket ihjel og efterfølge­nde parteret.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Vennerne fra Satudarah var mødt talstaerkt op, for at tage afsked med draebte ven.
FOTO: KENNETH MEYER Vennerne fra Satudarah var mødt talstaerkt op, for at tage afsked med draebte ven.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark