Ekstra Bladet

Drabsmande­n graed i retten

-

De mange timer i vidneskran­ken var hårde ved den tiltalte. Hans forklaring blev afgivet med grødet og lav stemme – flere gange måtte anklageren bede ham haeve stemmen. Og på et tidspunkt graed han stille, mens hans beskrev det voldsomme drama i lejlighede­n i bebyggelse­n Hedeparken.

Ud over Darko Petric og den draebte Kevin Andersen var der yderligere en tredje mand i lejlighede­n – en 21årig ven til Kevin Andersen, der var fulgt med Kevin op i lejlighede­n. Efter drabet tvang Darko Petric den 21årige til at partere den draebtes lig.

Chokeret fulgte den 21-årige det blodige knivdrab. Og efterfølge­nde forsøgte han at stikke af.

– Jeg løb efter ham. Han løber mod fordøren. Jeg fanger ham derude, jeg tager ham i halsgreb med den ene hånd. Med den anden hånd saetter jeg en kniv på hans nakke, forklarede Darko Petric.

Bagefter trak han den 21årige, der var i voldsom panik, ind på et vaerelse, hvor han blev anbragt på en seng.

Flere gange måtte anklageren bede ham haeve stemmen

– Han ligger på ryggen og cykler med benene. Han frygter for sit liv. Han er bange, forklarede Darko Petric, der senere tvang den 21-årige ud på badevaerel­set, hvor han blev låst inde.

Kort efter vendte Darko tilbage med beskeden om, at den 21-årige nu skulle partere den draebte. I alt blev liget skåret i fire dele, der i Ikeaposer og en kuffert blev fragtet vaek fra lejlighede­n.

 ??  ?? Ekstra Bladet i går.
Ekstra Bladet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark