Ekstra Bladet

UNDRER SIG EFTER FUND AF KVINDELIG Hvordan kunne der gå otte dage?

Den forsvundne Bettina Olsens faetter, Brian Arnsfelt Hansen, fortaeller, at familien endnu ikke ved, om politiet først i går tjekkede hendes kommende lejlighed

- ULRIK BACHMANN PRIVATFOTO ulba@eb.dk

Det er et mysterium for den forsvundne og formodet draebte Bettina Olsens familie, hvorfor hun først blev fundet i sin kommende lejlighed i den lille by Keldby på Møn fredag eftermidda­g.

Alt er blevet holdt hemmeligt for os også

Det gav Bettina Olsens faetter, Brian Arnsfeldt Hansen, udtryk for over for Ekstra Bladet kort tid efter, at Sydsjaella­nds og LollandFal­sters Politi i en pressemedd­elelse oplyste, at man havde fundet liget af en kvinde, der formodedes at vaere identisk med Bettina Olsen.

Familien meldte Bettina Olsen savnet 16. november. Men det var altså først otte dage senere, at politiet under en ransagning af en lejlighed i Keldby fandt kvinden.

Ifølge TV Østs oplysninge­r blev kvinden fundet i en lejlighed, som hun kort tid før sin forsvinden havde besluttet sig for at flytte ind i.

Endnu ikke identifice­ret

– Jeg ved ikke så meget lige nu. Alt er blevet holdt hemmeligt for os også. Jeg tror først, vi kan forklare naermere, når vi har hørt nyt fra politiet efter weekenden, siger Brian Arnsfeldt Hansen. Betina Olsen blev sidst med sikkerhed set i live 12. november.

Han fortaeller til Ekstra Bladet, at politiet kontaktede familien tidligere fredag, hvor det blev fortalt, at det formodedes at vaere Bettina Olsen, der var fundet, og at liget endnu manglede at blive identifice­ret.

Inden det står endeligt klart, hvor vidt der er tale om Brian Arnsfeldt Hansens kusine, tror han ikke, at politiet fortaeller mere.

– Alt er kaotisk lige nu. Det er så tragisk, siger Brian Arnsfeldt Hansen, som har taget del i eftersøgni­ngen af den forsvundne kvinde sammen med adskillige andre.

Natten til søndag anholdt

Sydsjaella­nd- og Lolland Falsters Politi i al hemmelighe­d Bettina Olsens 27-årige ekskaerest­e.

Han sidder nu varetaegts­faengslet, sigtet for drabet på den 34-årige kvinde. Også selv om hun endnu ikke er identifice­ret, og politiet ikke ved, hvordan drabet konkret skulle vaere foregået.

– Der er forskellig­e indikation­er i den efterforsk­ning

og de undersøgel­ser, vi har lavet, siden hun blev meldt savnet, som peger på, at hun er blevet draebt, lyder det fra Søren Ravn Nielsen, der er efterforsk­ningsleder i sagen.

Bettina Olsen blev sidst set med sikkerhed 12. november.

Undren på sociale medier

Søren Ravn-Nielsen ønsker ikke at forholde sig til den undren, som folk giver udtryk for på sociale medier. Men det er umiddelbar­t ganske naerliggen­de at forestille sig, at kvindens adresse ville vaere et af de første steder,

– Folk kan gøre sig forestilli­nger om, at liget kan havde vaeret gemt af vejen. Eller at Bettina Olsen måske kan vaere holdt fanget og først er blevet draebt kort før fredag?

– Der kan vaere forskellig­e forhold, som gør, at politiet først finder et lig i dag. Og det kan vaere, at der er tale om noget i den dur, men det kan jeg ikke kommentere, siger Søren Ravn-Jensen og tilføjer, at der også skal tages hensyn til de lukkede døre i retten.

Alt er kaotisk lige nu. Det er så tragisk

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark