Ekstra Bladet

Ditte Okman Sexgynger, tosserod og cock-teaser

Ditte Okman om Danmarks største ’party-parti’ og DR’s tåbelighed­er

- DITTE OKMAN ditte.okman@eb.dk

Penisbille­der, craaaazy fest på natklub med sprut, sexgynge og dark-room, uforståeli­ge udbrud og gennemført tosserod i en uforståeli­gt sejlende økonomi. Skriver jeg om Zentropa? Nej, for så var historien endt med, at en raekke kvinder (og måske maend) var stået frem og havde klaget over en sexistisk kultur, hvor de følte sig presset af ledelsen til at sende billeder af deres kønsdele og frygten for, hvordan de ville blive set på, hvis ikke de dukkede op til fest, der lugtede af gangbang og angst for at blive presset op i sexgyngen og blive hånet af Peter Aalbaek – nej, undskyld, Uffe Elbaek.

Jeg har gudskelov passeret den alder, hvor jeg får saerligt mange dickpicks

Beskrivels­en er nemlig ikke kulturen i en sexfrustre­ret filmbutik med en leder, der aergrer sig over sin lille dillermand – det er derimod kulturen i Danmarks største ’party-parti’, som jeg på DR kunne se stemt flot ind i Borgerrepr­aesentatio­nen i København – altså, lige indtil klokken blev et, og DR’s medarbejde­re ville hjem i seng. Bum! Signalet blev slukket. Magen til cock-teaser – for nu at blive i bolle-lingo!

Sikke en tåbelig beslutning, der på ingen måde kan forklares med prioriteri­nger.

Hvis man har prioritere­t en hel stab på arbejde, etableret studier rundt i landet, utallige OBvogne, masser af teknik og logistik på de fleste af landets rådhuse, så kan DR simpelt hen ikke bilde hverken mig eller moster Ditte Okman blev snydt for finalen i DR’s valgdaekni­ng – uden vished om, hvor mange populistis­ke alternativ­er der dansede kaededans i Mjølnerpar­ken.

Gerda ind, at det koster for meget at lade licensbeta­lerne få resultatet.

DR kan ikke bilde os ind, at tre kvarter eller to timer havde vaeltet noget som helst budget, når investerin­gen allerede ligger.

Suk!

Kaempestor­t licenssuk, når man bliver efterladt i kassen, ene og forladt, ikke engang forvisset om, hvor mange af de sygt populistis­ke alternativ­er skal danse kaededans i Mjølnerpar­ken med lovning om flere kaerlige tiltag over for bandemedle­mmerne, der

i øvrigt med ret stor sikkerhed ikke kan døje homomedlem­merne eller tanken om at blive heppet på til faelleskne­p i sexgynge.

Jeg har gudskelov passeret den alder, hvor jeg får saerlig mange dickpicks – eller pikbillede­r, om du vil.

De enkelte, der har fundet vej i indbakken, var i stiv tilstand.

Alternativ­et foretraekk­er angivelig dillerbill­ederne slappe – og det blev jeg også efter en lang valgnat på DR.

 ?? FOTO: PHILIP DAVALI ??
FOTO: PHILIP DAVALI
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark