Ekstra Bladet

Vil han vaek nu?

TV3 SPORT

- Ritzau

Den belgiske fodboldspi­ller Marouane Fellaini har siden sin ankomst til Old Trafford i 2013 vaeret en spiller, der har delt vandene blandt Manchester United-fans.

Men spørger man klubbens manager, José Mourinho, er der ingen tvivl om belgierens kvaliteter, og han frygter, at Fellaini kan vaere tabt for klubben, når midtbanesp­illerens kontrakt udløber i sommeren 2018.

Da manageren i går blev spurgt om, hvorvidt han er bange for at miste den 30-årige spiller, var svaret ’ja’.

Han forklarer samtidig, at han ingen indflydels­e har på forhandlin­gerne om en kontraktfo­rlaengelse mellem spilleren og klubben.

– Jeg har intet med det at gøre. Det er en diskussion mellem spilleren og klubben. Jeg har intet med kontrakter at gøre, siger portugiser­en.

– Jeg respektere­r spilleren, for han har ret til at bestemme sin fremtid, og jeg respektere­r klubben, så jeg kan kun vente og håbe på, at de kan komme til enighed.

Kan forhandle frit

Forhandlin­gerne er efter sigende trukket i langdrag, fordi Fellaini vil have en laengere kontrakt end den toårige aftale, som klubben har tilbudt ham.

Siden tilbuddet blev afslået, har partnerne slet ikke forhandlet. Allerede til januar kan Marouane Fellaini frit tale med andre klubber, da der til den tid kun vil vaere seks måneder tilbage af hans kontrakt.

Jeg kan kun vente og håbe på, at de kan komme til enighed

Midtbanesp­illeren er blevet sat i forbindels­e med flere andre klubber, og blandt andre Besiktas og Galatasara­y skulle stå klar i kulissen med aftaler på fire år.

Fellaini har spillet 144 kampe for Manchester United og har scoret 33 mål for klubben.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Marouane Fellaini kan vaere tabt for Manchester United, når hans kontrakt udløber i sommeren 2018. Allerede til januar kan han forhandle helt frit.
FOTO: ALL OVER PRESS Marouane Fellaini kan vaere tabt for Manchester United, når hans kontrakt udløber i sommeren 2018. Allerede til januar kan han forhandle helt frit.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark