Ekstra Bladet

Salah fik ikke en chance

- Ritzau

Chelsea-stjernen Eden Hazard mener ikke, at 25-årige Mohamed Salah fik en fair chance for at bevise sit vaerd, da han skiftede til Chelsea i 2014.

– Han er en klassespil­ler, men han fik ikke chancen. Måske på grund af manageren eller måske på grund af de andre spillere. Jeg ved det ikke, siger Hazard.

– Salah har masser af kvalitet, men som jeg husker det, så havde vi mig, Willian og Oscar på holdet, så det var ikke nemt for ham.

Egypteren har taget Premier League med storm i denne saeson efter sit skifte fra italienske Roma til Liverpool i sommerens transfervi­ndue. Han er nu topscorer i Premier League med ni mål i 12 kampe. Men da han skiftede til Chelsea i 2014 fra FC Basel, blev det kun til 19 kampe, inden han blev udlånt til Fiorentina efter et års tid. Salah blev efterfølge­nde udlånt til Roma, inden romerne købte ham i 2016.

Mange gode spillere

I dag rejser de engelske mestre fra Chelsea til Liverpool, men belgiske Hazard understreg­er, at det ikke kun er den brandvarme egypter, Chelsea-spillerne skal vaere opmaerksom­me på i opgøret.

– Han er en fantastisk spiller, og i denne saeson har han scoret en masse mål. Det er altid sjovt at spille mod en ven, men Liverpool handler ikke kun om Salah. Klubben har mange gode spillere.

Forud for kampen ligger Chelsea på tredjeplad­sen i Premier League, tre point foran Liverpool.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? 25-årige Mohamed Salah er p.t. topscorer i Premier League.
FOTO: ALL OVER PRESS 25-årige Mohamed Salah er p.t. topscorer i Premier League.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark