Ekstra Bladet

Jeg tror min baggrund som fed gør, at jeg kan hjaelpe andre, som vil have en varig livsstilsa­endring

-

at hun lagde sit liv om.

– Alt er blevet så meget lettere. Jeg kan gå i bjergene, jeg kan gå på trapper, jeg kan gøre, hvad jeg vil. Og selvbilled­et er aendret. Jeg tør at stå på en scene – i bikini endda. Jeg gik også i bikini på stranden før, men der havde jeg altid en sarong udover, når jeg ikke var i vandet, siger Karianne.

SOM SKUESPILLE­R

har hun oplevet at få forskellig­e roller alt efter sin vaegt.

– Bare som et eksempel spillede jeg kok under 200-års jubilaeet på Eidsvoll (fejringen af den norske grundlovs jubilaeum, red). Der passede det jo fint at vaere stor. Jeg har spillet letpåklaed­te roller som stor på et teater i London. Men det bliver anderledes. Som skuespille­r er du ikke dig selv, du spiller en rolle.

EFTER AT FORMEN BLEV

bedre og bedre, bestemte Karianne sig for, at hun selv ville uddanne sig til personlig traener. Derefter tog hun også en coachuddan­nelse. Nu arbejder hun både som personlig traener og coach.

– Jeg tror min baggrund som fed gør, at jeg kan hjaelpe andre, som vil have en varig livsstilsa­endring. Jeg ved, at det lyder som floskler. Men for mig er begge dele rigtigt. Det er naesten sådan, at en dag uden traening er en dag uden mening. Og jeg har fået et helt nyt liv, siger hun.

Hun er også aktiv i musikken. Hun skal snart på turné med visegruppe­n Skare, hvor hun er vokalist.

Jeg blev drillet en del som barn, fordi jeg var tyk. Idraetstim­erne var ikke sjove for at sige det ligeud. Det var vaerst på ungdomssko­len

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark