Ekstra Bladet

Otte brødre overfaldt chauffør

En af de otte er sigtet for drabsforsø­g – offeret bad dem flytte deres bil

- KATJA MEJBORN km@eb.dk

En 22-årig mand blev lørdag fremstille­t i grundlovsf­orhør sigtet for have forsøgt at draebe en anden mand i sommer i Valby. Selv naegter han sig skyldig.

Ifølge anklageren skulle den sigtede i faellesska­b med sine fire brødre og tre andre, som i øvrigt også er brødre, ved middagstid 25. juni i år have overfaldet en mand ved Kaerskifte­vej i Valby.

Optøjerne startede, da den foruretted­e mand brokkede sig over, at maendene med deres sorte bil holdt i vejen for, at han kunne passere i sin hvide varevogn.

– Kan I rykke jer? Det her er ikke Pakistan, I ejer ikke stedet, skulle han angivelig have sagt, hvilket fik maendene, der er mellem 18 og 26 år, til at reagere, lyder det fra anklageren.

Det her er ikke Pakistan, I ejer ikke stedet

Anklageren forklarede endvidere, at de otte brødre med stegepande­r og gryder skulle have slået manden, ligesom de også skulle have sparket ham. Undervejs skulle den 22-årige have stukket manden en gang i maven og to gange i låret med en kniv, imens han har sagt, at ’han ville slå ham ihjel’.

Derefter stak de otte ifølge anklageren af fra stedet, og naboer ilede til ofret, som efterfølge­nde blev kørt på hospitalet i en ambulance. Ved ankomsten blev det vurderet, at han var stabil og altså uden for livsfare.

Masser af blod

Politiet fandt i området omkring gerningsst­edet en del blod, som ifølge dna-beviserne med al sandsynlig­hed stammer fra den sigtede. Også på den kniv, der blev fundet på gerningsst­edet, blev der fundet blod fra ham.

De otte maend har siden oktober vaeret sigtet for vold, men ingen af dem er hidtil blevet fremstille­t. Altså før lørdag, hvor den 22-årige med baggrund i nye dna-beviser blev varetaegts­faengslet sigtet for forsøg på manddrab.

Tilbagelae­net og iført sort fra top til tå og med en sort og rød kasket på bordet foran sig modtog den sigtede beskeden om varetaegts­faengsling frem til 12. december.

 ??  ?? Her ankommer Rullemarie til Fuglefaeng­ervej.
Her ankommer Rullemarie til Fuglefaeng­ervej.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark