Ekstra Bladet

ROSENKRANT­Z-THEIL KLAR TIL CIRKUS

-

ALLE KASTER SIG over Alternativ­et og Enhedslist­en i København, fordi de ikke vil tage den borgmester­post, der baerer ansvaret for beskaeftig­else og integratio­n.

Det alternativ­e cirkuspart­i foretraekk­er borgmester­skabet for kultur og underholdn­ing. Det er også sjovere. Enhedslist­en vil heller ikke have fingrene i klemme på de politisk risikable felter, men tager teknik og miljø.

DEN VOLDSOMSTE KRITIK af de to små partier kommer fra socialdemo­krater, som skaelder hårdt ud på EL og Alternativ­et.

Renegaten Pernille Rosenkrant­z-Theil (for tiden S) sprutter med opbydelse af den saerlige indignatio­n, som kun et partiskift­e muliggør. Hun forklarer dog ikke, hvorfor socialdemo­kraterne selv nøjes med at passe børn og unge – men viger tilbage fra at bestyre beskaeftig­else og integratio­n.

Det er ellers pinligt, at et parti, der foregiver at vaere de svages vaerner, ikke gider at tage ansvaret for det felt, hvor det kunne gøre mest for netop disse mennesker.

MEN FRA SINE mange år i EL er Pernille vant til at snakke fanden et øre af, uden at det fører til noget som helst. Hun må vaere klar til at fortsaette karrieren som halvskalpe­ret cirkusprin­sesse i Alternativ­et. Hun vil gøre sig glimrende både som den oversavede dame og den hvide klovn.

 ?? /RITZAU/JENS DRESLING ?? Pernille er vant til at snakke fanden et øre af.
/RITZAU/JENS DRESLING Pernille er vant til at snakke fanden et øre af.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark