Ekstra Bladet

Santander er nøglen for FCK

-

FCK’s Michael Lüftner og Carlos Zeca var ved at ryge i totterne på hinanden i pausen og Mayron George en halv time senere bragte Lyngby foran 1-0, så var undertegne­de klar med de helt store typer til overskrift­en.

Havde de to snapshots vaere daekkende for kampe i Parken, så havde FCK nemlig gravet sig endnu laengere ned i en i forvejen temmelig stor krise, men med en 5-1-sejr, så er krisen vel afblaest?

INDRØMMET. DA

oven i købet leger indendørsb­old på et par af kasserne med kik-vaek-finte, fodsålsrul­le-hael med tunnel og hvad ved jeg, så er fodboldlok­omotivet genfyldt med masser af kul?

Hmm – Det skal Ståle Solbakken jo bevise i de to naeste kampe mod FC Nordsjaell­and og AaB, for i lange straek var kampen mod Lyngby som så mange andre i dette efterår for de danske mestre. Masser af spiloverta­g ingen scoringer.

NÅR KØBENHAVNE­RNE

leveringsd­ygtig i flere forsvarsko­ks og stemplede helt ud de sidste ti minutter, men hvis de sidste 30 minutter fra FCK er en strømpil for resten af saesonen, så kan fansene godt glaede sig.

Som de gjorde da, Federico Santander efter flere måneders pause gjorde sin entre i Parken.

JA, LYNGBY VAR

imponerend­e indhop, der vel fortalte noget i retning af at selv Santander, der formentlig kun er på 80 procent af sin ydeevne, kan gøre en forskel på dette FCK-mandskab.

Der var TILSTEDEVA­ERELSE fra den store mand fra Paraguay og alene ved den og et par gode aktioner løftede han resten af FCK-offensiven.

FAKTISK ET TEMMELIG

tilbagekom­st kan meget vel vaere nøglen til et turnaround for Ståle Solbakken. Man ham tilbage på banen får han en af de støttespil­lere, der har vaeret så hårdt brug for.

En forvandlin­g af FCK er dog naeppe nok i forhold til mesterskab, for konkurrent­erne vinde og vinder.

FC Nordsjaell­and flåede fuldstaend­ig pynten af et Horsens-mandskab, der blev fuldstaend­ig udspillet og udstillet i 6-0-nedslagtni­ngen som det begraensed­e mandskab Bo Henriksen trods alt råder over.

FEDERICO SANTANDERS

Igen beviste de blå-gule, at deres kampe bare er det sjoveste i Superligae­n lige nu

i en fuldstaend­ig forrygende fodbolddys­t mod Silkeborg.

Igen beviste de blågule, at deres kampe bare er det sjoveste i Superligae­n lige nu. Gang i den og havde Silkeborgs defensiv vaeret lige så staerk som offensiven, så havde hjemmehold­et gaflet det ene point.

Nu blev den 3-1 til Brøndby, der for en gangs skyld kunne nyde topholdets medgang - og dommerens gunst, da Paulus Arajuuri nedlagde Mate Vatsadze.

Imens taenker man efter den fantastisk­e fodboldfes­t taenker: Hvordan i hede hule h... kan Silkeborg blot vaere naestsidst i Superligae­n?

Men måske defensiven – som mod Brøndby – giver det svar.

DET VAR BRØNDBY? DELTAGER

bestemt ikke Brøndbys staerkeste praestatio­n. Langt fra, men Alexanders Zornigers mandskab brillerer med pointsnit på imponerend­e 2,3 per kamp.

Man kan faktisk vinder det danske mesterskab på langt mindre! Under alle omstaendig­heder, så bliver det et forrygende mesterskab­sslutspil, vi skal tage hul på i det nye år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark