Ekstra Bladet

Stolt Silkeborgc­hef: Ufortjent nederlag

-

Silkeborgs manager, Peter Sørensen, kunne ikke finde en grimasse, der passede efter 3-1 nederlaget mod Brøndby.

På den ene side var han stolt af sit mandskab, mens han på den anden side var aergerlig over Brøndbys effektivit­et og to dommerkend­elser, der gik mod Silkeborg.

Bedst i fem kvarter

– Jeg synes, nederlaget kandiderer til noget af det mest ufortjente i dansk fodbold nogensinde. Vi var bedst i fem kvarter, men Brøndby fik virkelig udnyttet det kvarter, de var bedst. Jeg synes dog, mine spillere har stor aere af kampen, lød det fra Peter Sørensen, inden tonen blev mere barsk:

– Jeg siger ikke, dommeren var skyld i, at vi tabte. Jeg siger heller ikke, han er partisk eller dømmer mod nogen med vilje. Jeg siger bare, at de to graverende fejl, han laver, går imod os. Ved 2-1 målet var der klart frispark til Moro, og da vi pressede på til slut, blev vi snydt for et klokkeklar­t straffespa­rk.

Kedelig placering

Fortjent eller ikke fortjent og dommertaek­ke eller ej, så ligger Silkeborg placeret naestsidst i tabellen med 14 point, og dermed ligner det et nedrykning­sspil til foråret.

– Vi spiller bedre, end tabellen siger, men det kan vi jo ikke bruge til noget, når alt skal gøres op. Men jeg står med en positiv fornemmels­e, også selv om jeg må konstatere, vi har hentet for få point. Man kan jo tro og håbe, det hele udligner sig til sidst, for så kommer vi ikke i problemer, sagde Peter Sørensen.

 ?? ARKIVFOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Oplaegger og målscorer – en mere en godkendt dag på kontoret for Anders K. Jacobsen.
ARKIVFOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Oplaegger og målscorer – en mere en godkendt dag på kontoret for Anders K. Jacobsen.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark