Ekstra Bladet

Holdt sig vaek fra retssag

-

Kevin Joel Andersens 21-årige ven var i går indkaldt som kronvidnet i sagen mod Darko Petric. Men i løbet af retsmødets første time stod det klart, at han ikke ville møde op:

– Han har det psykisk dårligt. Jeg har ad flere omgange vaeret i kontakt med ham i løbet af weekenden, men han kan simpelt hen ikke.

Sådan forklarede den 21åriges bistandsad­vokat, Lone Damgaard, ved gårsdagens retsmøde.

Derfor besluttede retten, at den 21-årige skulle anholdes, så han med politiets hjaelp kunne komme til retten for at vidne.

Grusomt forløb

At han efter omstaendig­hederne langtfra er på toppen, er forståelig­t. For sagen om parterings­drabet var ganske grusomt.

Ved fredagens retsmøde forklarede Darko Petric, hvordan han forrige sommer skyldte Kevin Andersen penge, og at han ad flere omgange ikke formåede at betale rockeren tilbage. Til sidst hidkaldte han Kevin Andersen 29. august i fjor. Sammen kørte de en tur, hvor den 21årige blev samlet op, hvorefter de kørte tilbage til Darko Petrics lejlighed i Hedeparken i Ballerup.

I retten forklarede Petric, at der i lejlighede­ns køkken opstod slagsmål, og at han i den forbindels­e draebte Kevin Andersen med 46 knivstik. Heraf mange i hovedet.

Chokeret fulgte den 21-årige blodbadet, og bagefter forsøgte han at flygte. Men ved døren ud til opgangen blev han fanget af Petric, der stak ham med kniv i nakke, hals og ansigt, mens han trak ham tilbage i lejlighede­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark