Ekstra Bladet

DE ER DUMME ALLE SAMMEN

-

Kaere Slyngelstu­en

Ja, jeg hedder jo Niko og Grünfeld til efternavn, men det bruger jeg ikke så meget. For i Alternativ­et går vi ikke op det formelle.

Jeg skriver, fordi jeg er så ked af det.

Som I ved, vil jeg vaere kulturborg­mester, og nu er en masse grå og kedelige mennesker blevet mopsede. De er dumme alle sammen.

De siger, at jeg i stedet skulle vaelge det der beskaeftig­elsesog integratio­nshalløj. De himler op om, at de arbejdsløs­e i årevis er blevet forfulgt af kommunen, og at integratio­nen sejler.

Men for pokker; hvad havde de taenkt sig, at jeg skulle gøre ved dét? Det er jo slet ikke mig.

Jeg hader alt med faste arbejdstid­er og cirkulaere­r og regler og alt muligt. Alle de paragraffe­r er så draebende for kreativite­ten og livsglaede­n, ikke?

Bare se på de arbejdsløs­e. Dem er der sgu ikke meget fest i. For ikke at tale om integratio­nen. Den er jo endt i bandekrig, og jeg er skidebange for skydevåben.

Som gammel kaospilot

er jeg til festivaler og balloner, cirkus og farver. Og sådan skal det vaere i hele København.

Byen skal smøres helt vildt ind i kultur. Det er enormt betydnings­fuldt for sammenhaen­gskraften og giver også en enormt god platform til at lave politik med alle de andre, så vi bliver en stor familie, der taenker ud i det blå.

Jeg har forgaeves forsøgt at få et råd fra Uffe, altså vores formand. Men han vil hellere kigge på de billeder, som Alternativ­ets mandlige medlemmer indsendte i sommer.

Så nu spørger jeg Slyngelstu­en: Hvad skal jeg gøre?

Jeg gider ikke alle de sure mennesker med deres dårlige karma. Hvorfor kan de ikke bare vaere glade? Alternativ hilsen Niko

Kaere Niko

Vi forstår dit problem. Det er aldrig nemt, når virkelighe­den banker på som et alternativ til Alternativ­et. Måske skulle du dyrke noget mere yoga. Med venlig hilsen Slyngelstu­en

 ?? FOTO: /RITZAU/GREGERS TYCHO ?? – Alt det der beskaeftig­else og integratio­n er jo slet ikke mig, klager Alternativ­ets Niko Grünfeld.
FOTO: /RITZAU/GREGERS TYCHO – Alt det der beskaeftig­else og integratio­n er jo slet ikke mig, klager Alternativ­ets Niko Grünfeld.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark