Ekstra Bladet

Her sejler de ud på ny jagt

- Linette@eb.dk; cama@eb.dk

kønsdele. Også denne sigtelse naegter han.

Anklagemyn­digheden ventes at tage stilling til tiltalespø­rgsmålet i december, hvor også konklusion­en af mentalunde­rsøgelsen ventes at foreligge.

Sagen er forhåndsbe­rammet til at køre over otte retsdage med start 8. marts. Det er et imponerede samarbejde mellem blandt andre Forsvarets dykkere, svenske lighunde og forsknings­skibet Aurora, der har gjort, at politiet nu mod alle odds formentlig står med hele liget af Kim Wall.

Men det får ikke politiet til at stoppe eftersøgni­ngen.

Armen blev fundet onsdag eftermidda­g klokken 10.20 omkring en kilometer fra det sted, hvor hovedet blev fundet i starten af oktober, og i går ved 14-tiden sejlede en båd med dykkere ud igen fra Brøndby Havn.

Drabschef Jens Møller fortaeller da også, at de ikke har givet op.

– I mangler stadig at finde to mobiltelef­oner. Opgiver I at finde dem?

– Vi er glade for det fund, vi har gjort i dag (i går, red.), og vi fortsaette­r dykningen. Det, vi har lavet, er egentlig et gerningsst­eds-søg i det naerområde, hvor den første arm er fundet. Og så evaluerer vi efterfølge­nde, siger han.

Peter Madsen har sagt, at han smed sin telefon over bord, fordi han ikke skulle bruge den mere, men han har sagt, at han ikke ved, hvad der er blevet af Kim Walls telefon.

Så Kim med telefon

Et vidne, der mødte dem på vandet om aftenen ved Middelgrun­dsfortet, har dog fortalt, at han så Kim Wall med en mobiltelef­on.

Ud over telefonern­e kan det vaere effekter som redskaber, der er anvendt, tøj eller klud, der er interessan­te for politiet at finde i forbindels­e med efterforsk­ningen.

Mattias Sigfridsso­n, der er svensk politis forbindels­e til ubåds-sagen, bukker sig i støvet over den danske politi-indsats.

– Det er imponerend­e politiarbe­jde i Danmark, som ligger til grund for, at man har kunnet finde hele liget. Svensk politi er glad for at have kunnet bidrage med specialkom­petencer til at hjaelpe vores danske kolleger, siger han med henvisning til de svenske lighunde.

 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Vellykket arbejde
Armen blev fundet i Køge Bugt i går formiddags af politiet i samarbejde med forsvarets dykkere.
FOTO: KENNETH MEYER Vellykket arbejde Armen blev fundet i Køge Bugt i går formiddags af politiet i samarbejde med forsvarets dykkere.
 ?? FOTO: KENNETH MEYER ?? Journalist­en Kim Wall forsvandt 10. august, efter hun var gået om bord på Peter Madsens ubåd Nautilus.
FOTO: KENNETH MEYER Journalist­en Kim Wall forsvandt 10. august, efter hun var gået om bord på Peter Madsens ubåd Nautilus.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark