Ekstra Bladet

En klog pige

- Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg Kenneth Steeltoft Landskrona­gade 27 København Ø

Sarah Hussein – du lyder som en rigtig klog pige. Du skal ind i politik og vende bøtten i kommunen. For Frank Jensen (S) og dommerne belønner jo dem, der ikke vil lade sig integrere. Frank med penge til krudt og kugler, dommerne med en liste så lang som Bibelen med betingede udvisninge­r.

DF og justitsmin­ister Pape skal fjerne betinget udvisning. Det bør vaere udvisning for evigt efter maksimalt anden dom. Og jeg vil blaese på pladder-hovederne. De er jo protestpar­tier og mod alt dansk. Enhedslist­en skal ikke have et ben til jorden. Det samme Vivian Trustrup opfordrer Sarah Hussein til at gå ind i politik.

gaelder Alternativ­et; ansvarsløs­e og uden politik, men modtager gerne skattely-kroner til partikasse­n. Hyklere. Julen banker på døren. MC Einars ’Jul det’ cool’ bimler ud af højttalern­e i hver og én butik.

Enlige mødre og indvandrer­familier på kontanthja­elp står i kø for at at få hjaelp til julen.

Pengepunge­ne braender, og dankortene bliver overophede­de. Det er gavernes tid – også for indbrudsty­vene.

Utroskab rammer landet med den højeste skilsmisse­rate i verden pga. de årlige firmajulef­rokoster. Familier splittes, hvor andre samles.

Naestekaer­ligheden rammer os: Den hjemløse er ikke laengere en fremmed, men en ’ven’, vi kan forkaele.

Juletraeer­ne taendes over det ganske danske land. AEdegildet vil ingen ende tage. Haps, haps, haps, nu skal dansken sgu ha’ snaps.

Faedre hopper i julemandsk­ostumer, mens mødrene i de danske varme stuer gør sig klar til at fistfucke og umyndiggør­e den ellers engang så fritgående and med rynkede svesker og saftige aebler.

Det flyder med kemisk jule-miks, julebryg, pebernødde­r, jødekager, klejner og aegte nødder. Duften af kanel, kardemomme, stjerneani­s og andre eksotiske krydderier spreder sig i gaderne.

Ja, det kimer nu til julefest og alt muligt andet lir. Julen er sgu en herlig tid, hvor vi bliver mindet om naestekaer­lighed, tilgivelse og Jesu fødsel, som egentlig først er 25. december, men det skider dansken sgu på.

Folkekirke­n har aldrig haft lavere medlemstal, så Kenneth Steeltoft ønsker glaedelig jul med en opfordring til at taende lys i kolde hjerter.

mon ikke den ønsker sig nogle flere medlemmer i julegave?

Julen er der, hvor børnene opfører sig ordenligt, og hvor vi hjaelper hinanden

ud af ensomheden­s mørke og depression.

Vi taender lys i hinandens kolde hjerter og møder hinanden med et hjertevarm­t smil og siger glaedelig jul

direkte fra hjertet.

Elsk din naeste, som du elsker dig selv. Glaedelig jul!

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ??
FOTO: STINE TIDSVILDE
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark