Ekstra Bladet

Verdens bedste overvejer sensatione­lt comeback

- MORTEN KIERSGAARD ESPERSEN mke@eb.dk

Han er af mange regnet for verdens bokser på tvaers af alle klasser, men da 40-årige Floyd Mayweather i august slog MMA-kaemperen Conor McGregor i en historisk hypet kamp, så regnede de fleste med, at amerikaner­ens snak om den sidste kamp nogen sinde endelig skulle blive til en sandhed.

Men sådan ser det måske ikke ud til at gå alligevel. I hvert fald ikke, hvis man skal tro Stephen Espinoza fra tv-selskabet Showtime, der fortaeller, at Mayweather ikke definitivt har taenkt sig at stoppe med 50 sejre i 50 kampe.

– Floyd fortaeller folk taet på ham, at han overvejer en kamp nummer 51, og han traener som en sindssyg i fitness-lokalet, siger Stephen Espinoza til The Sun.

– Han er stadig i kampform og klar til at kaempe, og vi er blevet fortalt, at han taenker på endnu et comeback, siger Espinoza.

Er stoppet før

Tilbage i 2007 stoppede Mayweather første gang karrieren efter en sejr over Ricky Hatton, men i 2009 vendte han tilbage igen.

Efter sejren i 20115 mod Andre Berto var det imidlertid slut igen, og amerikaner­en trak sig tilbage med 49 sejre i 49 kampe for så at vende tilbage i år til kampen mod Conor McGregor.

Ireren blev besejret på knockout i 10. omgang, og så kunne Mayweather indkassere et beløb omkring de to milliarder kroner. Så måske er det forståelig­t, hvis han overvejer at tjene lidt ekstra.

Tidligere på efteråret har McGregor aergret sig over, at Mayweather ikke laengere var aktiv.

– Hvad der pisser mig af, er, at den lille motherfuck­er er stoppet nu. Hvis jeg fik endnu en kamp mod ham under bokse-reglerne, så ville jeg få sejren. Han skal aendre hele sin tilgang, lød det fra McGregor. Floyd Mayweather i sin foreløbig ’sidste’ kamp mod Conor McGregor.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark