Ekstra Bladet

Tager det med oprejst pande

-

Uvisheden om, hvor laenge 74-årige Troels Kløvedals har tilbage, er i sagens natur hård kost for familien, fortaeller hans 27-årige barnebarn, Emil Midé Erichsen.

– Det er jo først og fremmest helt vildt trist. Der er jo ingen, der ønsker, at vores naer meste skal blive så alvorligt syge, og at Troels får en sygdom, der ikke kan kureres, er forfaerdel­igt, siger han.

Baer faklen

Emil Midé Erichsen, der er den aeldste af Mikkel Behas tre børn, har i den grad båret faklen videre. Senest dokumenter­ede TV2 han og lillebror Theis Midé Erichsens jordomrejs­e med sejlskibet Havana.

Ligeledes er Emil Midé Erichsen inspireret af sin farfars sejlivethe­d.

– Jeg tror, at naesten alle familier har oplevet at have de her sygdomme taet inde på livet. Hvis man skal snakke om noget positivt i det her, har det vaeret at se, hvor sej Troels er til hver eneste dag at vågne med et smil og holde humøret oppe og få det bedste ud af det sidste, han har tilbage, siger han og fortsaette­r:

– Ligesom ham selv har jeg valgt også at gå til det med oprejst pande og vaere glad for det, vi har, i stedet for at vaere ked af, at det lige praecis skulle vaere min farfar, der blev ramt. Der er ikke noget, der er uretfaerdi­gt, der er bare nogle, der er uheldige en gang imellem.

Ekstra Bladet har forgaeves forsøgt at få en kommentar fra Mikkel Beha.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark