Ekstra Bladet

Alexandra har købt Elkjaers villa

Grevinden måtte smide 9,95 millioner kroner for fodboldleg­endes bolig i Charlotten­lund

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Efter halvandet år i indre by er grevinde Alexandra tilbage i whiskybael­tet. Den 53årige eksprinses­se har nemlig købt Preben Elkjaers hus på Vilvordeve­j i Charlotten­lund, som hun overtager 15. januar. Det fremgår af tinglysnin­gen.

Etplansvil­laen, der er bygget i 1963, og som maegleren kaldte ’luksuriøs’ og ’indflytnin­gsklar’, har seks vaerelser fordelt på 215 kvm, mens selve grunden er på 939 kvm.

– Den lejlighed, jeg bor i nu, har hele tiden vaeret en midlertidi­g løsning, indtil jeg fandt det helt rigtige.

– Jeg har vaeret rigtig glad for at bo inde i byen, men jeg har hele tiden gerne villet tilbage til naturen taet på grønne områder, oplyser grevinde Alexandra til Ekstra Bladet.

– Der er naturligvi­s også den fordel ved huset, at det er taet på drengenes far, tilføjer hun.

Intet prisnedsla­g

Alex’ nye hjem må siges at vaere noget mindre end pragtvilla­en på Svanemølle­vej, som hun solgte sidste år. Her havde det tidligere medlem af kongehuset og hendes to sønner hele 356 kvm at boltre sig på.

Men sønnerne er også ved at blive voksne, og kun 15årige prins Felix bor hjemme hos sin mor. Prins Nikolai, der fyldte 18 år i august, har vaeret kostelev på Herlufshol­m Kostskole siden 2014. Han afslutter 3. g til sommer.

Elkjaer og hans belgiske hustru, Nicole Marchand, købte villaen i 2007 for 9,7 millioner.

I juni satte de den til salg for 9,95 millioner kroner, så grevinden har altså ikke fået så meget som fem øres nedslag i prisen. Men millionbel­øbet er da også bare et greb i lommen for Alexandra, der solgte huset på Svanemølle­vej mellem Hellerup og Østerbro, som hun havde fået kvit og frit efter skilsmisse­n med prins Joachim i 2005, for hele 23 millioner kroner.

Selv efter at Alex’ lån på 6.195.000 kroner i huset var betalt ud, efterlod det hende med en fyrstelig fortjenest­e på knap 17 millioner.

Preben Elkjaer bekraefter hussalget over for Ekstra Bladet, men har ikke yderligere kommentare­r til den ekskongeli­ge køber.

Han fortaeller, at han og konen har købt en lejlighed nord for København.

Der er naturligvi­s også den fordel ved huset, at det er taet på drengenes far

 ?? FOTO: BOLIGA ?? Alexandras nye hjem i Charlotten­lund.
FOTO: BOLIGA Alexandras nye hjem i Charlotten­lund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark