Ekstra Bladet

Stolt LA-top: Godt gået, Villum

-

Hos partitoppe­n hos Liberal Alliance på Christians­borg glaeder man sig over udsigten til partiets første borgmester­post om to år.

– Villum Christense­n gik til valg med en ambition om at blive borgmester.

– Nu har han lavet en aftale, der gør ham til borgmester. Det er godt gået, siger politisk ordfører Christina Egelund.

– I fik ikke et saerlig godt valg i Slagelse. I blev halveret, og Villum Christense­n fik kun 390 personlige stemmer. Hvad siger det om hans politiske naese?

– Denne her aftale er godt forhandlet på plads af Villum. Han bliver tungen på vaegtskåle­n i forhold til, at han selv bliver borgmester, så det er helt inden for skiven.

– Jeg er rigtig stolt på mit partis vegne, fordi vi nu også rykker ind på sådan en magtpositi­on i Slagelse Kommune, forklarer hun.

Villum bliver tungen på vaegtskåle­n i forhold til, at han selv bliver borgmester, så det er helt inden for skiven Raevekagen mellem de to borgerlige fortørnede mange

Her endte Venstres Hans Ole Hansen og de konservati­ves Truels Schultz således med at dele borgmester­perioden imellem sig, så Hans Ole Hansen trods et dårligt valg kunne fortsaette på posten i to år. Herefter kunne politimand­en Truels Schultz overtage fra svineprodu­centen Hans Ole Hansen, mens socialdemo­kraten Henrik Hansen, der vaelgermae­ssigt

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark