Ekstra Bladet

De rejser jo ikke ud

- Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

Hvorfor kalder man Kaershoved­gård for et udrejsecen­ter? Det er da rystende at se, hvad der foregår. Kriminelle udlaending­e, der er udvist, udlaending­e på såkaldte tålt ophold, selv om det naermere kan betegnes som utåleligt ophold, og afviste asylsøgere.

Men kun få oplever at blive sendt ud af landet. Kriminalit­eten lever i bedste velgående, og lokalbefol­kningen bliver tyranniser­et. Nu snakkes der om, at udviste kriminelle skal til Ringe på Fyn, hvorfor det? For at redde statsfaeng­slet fra en eventuel lukning.

Hvad med de lovlydige borgeres syn på vores retssystem og tryghed i hverdagen? Alle udviste og afviste udlaending­e skal da hverken til Ringe eller andre steder. De skal da alle ud i Kastrup Lufthavn og så sendes tilbage til, hvor de kommer fra. Men det vil jo nok aergre den hårde kerne af forsvarsad­vokater, som scorer kassen på at forsvare disse kriminelle udlaending­e, blandt andre ’reklameadv­okaten’ Mette Grith Stage, som kaemper en ihaerdig kamp, for at hendes mange ’kunder’ ikke skal udvises. Det er nok ikke for deres skyld, men for hendes egen. Det er jo et spørgsmål om penge og slet ikke et spørgsmål om hendes landsmaend­s tryghed.

Hvis danskere havde opført sig på samme måde i de kriminelle udlaending­es respektive hjemlande, havde der ikke vaeret nogen kaere mor og ej heller nogen kaere Stage. Alle de penge, der bruges på alt det vanvid her, kunne godt bruges til andre formål. Ikke mindst til at forbedre vores sundhedsva­esen og aeldreplej­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark