Ekstra Bladet

Uventet frieri

Det kom bag på Caroline Wozniacki, at David Lee friede allerede nu, mens han blev totalt overrumple­t af hendes surprise-party

- TROELS CHRISTENSE­N FOTO: LINDA JOHANSEN tch@eb.dk

For en måned siden stod Caroline Wozniacki med sin store pokal i Singapore og fejrede det perfekte punktum på meget flot saeson. Med udsigt til tiltraengt bounty-ferie og ren afslapning.

Men så tog den ene ting pludselig den naeste i en ren tour du force af følelser og flybillett­er.

– Ja, den har vaeret travl, medgiver den danske tennisstje­rne, der lige nu er i København nogle dage, før hun søndag rejser til Miami og forberedel­serne til en ny saeson.

En lille ferie

– Men jeg har haft det rigtig sjovt, og jeg fik da også lidt ferie på Bora Bora. Vi nåede ti dage, hvor vi slappede fuldstaend­ig af, så det var rart.

– Den ferie rummede jo så en lille overraskel­se?

– Ja, der blev vi så lige forlovet, griner hun og skaever hen mod David Lee, som er med hende – og kronprinse­sse Mary såmaend – til Børnehjael­psdagens tenniseven­t hos K.B.

– Så det har vaeret et godt år, må man sige, både tennismaes­sigt og på det personlige plan.

– Havde du fornemmet, at han stod på spring med en ring?

– Njah, ikke rigtig. Jeg vidste godt, at han havde taenkt over det, men jeg troede først, det ville blive til sommer eller noget ...

– Er det et øjeblik, du vil dele med laeserne?

– Njarh, ikke rigtigt, men det var på Bora Bora, svarer Caroline Wozniacki, der kører sin kommende aegtemand hårdt under besøget i København.

Til boksetraen­ing

Han har således vaeret med til boksetraen­ing hos Poul Duvill, spillet padletenni­s, vaeret på sponsorbes­øg, beundret Caroline nyfødte nevø og vaeret på byrundfart i en cykelsadel.

– Det har vaeret lidt koldt at cykle, men jeg har vist ham lidt rundt, og han har set Amalienbor­g, operaen og den slags.

– Jo, vi er blevet genkendt, men når du er på cykel, er det jo ikke sådan, at folk løber efter dig, smiler hun.

Det gjorde hun også i triumf, da det efter ferien lykkedes hende at arrangere en overrasken­de fest for sin David i anledning af hans karrierest­op som basketball­spiller.

– Det var lidt stressende, for han er ikke nem at overraske, og isaer fordi det skulle vaere et surprise-party, hvor folk skulle flyves ind fra Los Angeles og New York til St. Louis, hvor han er fra.

– Hun gjorde et fantastisk job og fik overrasket mig. At Caroline Wozniacki og David Lee i samtale med kronprinse­sse Mary til Børnehjael­psdagens tenniseven­t hos K.B.

hun har kunnet kommuniker­e med alle de mennesker og saette det hele op, var virkelig et flot arbejde, anerkender David Lee.

Føler sig privileger­et

Han føler sig yderst privileger­et med sin nye status.

– Jeg er et fantastisk sted med Caroline, min familie og mine venner omkring mig som støtter. Jeg skal nu prøve noget helt nyt, så det er dejligt, at have alt det private på plads, fortaeller han og tager en dyb indånding:

– Vi har drønet rundt, men Nyforloved­e Caroline Wozniacki og David Lee nåede lige at slappe lidt af på Bora Bora, før de gik i gang med et hektisk rejseprogr­am, der lige nu byder på et par dages mellemland­ing i København.

det har vaeret fantastisk. Efter hendes store sejr i Singapore var det dejligt at kunne tage direkte til Bora Bora, men så skulle vi til bryllup hos Serena, til New York, til mine foraeldre til Thanksgivi­ng, og nu er vi her.

Caroline beskriver Serena Williams’ bryllup i New Orleans som sjovt og livligt.

– Der var god mad, god stemning og god musik. Der var gang i den.

Børne-beundring

Jeg har haft det rigtig sjovt, og jeg fik da også lidt ferie på Bora Bora Det med børn ligger ude i vores fremtid, men det er da et kapitel, vi glaeder os meget til

Hun fik lige hilst på den lille nye Williams, Alexis Olym-

pia, før hun i København har beundret sin månedgamle nevø, Nicholas.

De er begge to så søde, bedyrer Caroline og nøjes med at svare med et skaevt grin på spørgsmåle­t om, hvorvidt babyturnée­n har givet hende gode idéer.

Det kan hun nu også godt glemme lidt endnu, mener hendes forlovede.

– Først har Caroline noget tennis, der skal spilles. Det med børn ligger ude i vores fremtid, men det er da et kapitel, vi glaeder os meget til.

 ??  ?? Hektisk program
Hektisk program
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark