Ekstra Bladet

ENLIG SVALE

-

Forleden kunne man på Ekstra Bladets lederside laese om Sarah Hussein – en 18-årig, muslimsk kvinde, der uden omsvøb fortalte, at hvis Nørrebro-kriminalit­eten havde fundet sted i Somalia, ville hendes landsmaend få op til 30 års faengsel eller blive skudt. Derudover siger hun, at de alle skulle smides ud af landet efter dom nummer to.

Se, det er en udtalelse, der vil noget. Var den kommet fra Inger Støjberg (V), Martin Henriksen (DF) eller Pernille Vermund fra Nye Borgerlige, var disse blevet kaldt kolde, kyniske racister, der ikke kan se potentiale­t i disse nye borgere.

Et gammelt ordsprog siger, at en enlig svale gør ingen sommer, for hvis alle indvandrer­e ville det samme som hun, havde vi slet ingen af de problemer, som tårner sig op i øjeblikket.

Lederen må vaere skrevet af chefredakt­ør Poul Madsen, der ikke kunne lade vaere med at naevne Nydanmark-kampagnen, som han og Özlem Cekic havde turneret rundt med. Undskyld mig. Der er ikke noget, der hedder Nydanmark.

Jeg vil dog rose Sarah Hussein for hendes aerlighed, men jeg kan godt vaere i tvivl om, hvorvidt det overhovede­t hjaelper, for juraen er jo, som den er. Det er bare vigtigt at huske på, at den er skrevet, laenge før vi havde problemer med utilpassed­e unge indvandrer­e.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark