Ekstra Bladet

SUPERLIGA ommer en dreng giver dem igen’

.

- Gisle@eb.dk

vil pibe ad ham, og selv om William Kvist er ude med sygdom, vil andre FCK’ere sidde i haserne på ham. Det er sådan, han helst vil ha’ det. Andres had og ønske om at se ham fejle, er drivkrafte­n hos Marcondes, der håber, at han får saerbehand­ling af hjemmehold­et, når FCN gaester nationalar­enaen.

– Jeg glaeder mig helt vildt. Det er et fedt stadion med godt gang i den på tribunerne. Jeg håber, at de kommer til at gå hårdt til mig. Både på banen og uden for. Det taender mig helt vildt, hvis de buher ad mig.

– Jeg har altid vaeret stor fan af Cristiano Ronaldo. Han siger, at når folk buher ad ham, vil han få dem til at tie stille ved at spille godt. Det taenker jeg tit på. Hvis de buher ad mig, skal jeg nok vise dem på banen, siger Emiliano Marcondes.

Det er hans sidste kamp i Parken i denne omgang. Efter nytår spiller han i Brentford, og han drømmer derfor om at slutte af med maner og endelig få scoret på udebane mod FCK:

– Det kunne vaere den bedste afslutning på det eventyr, som min tid i FC Nordsjaell­and har vaeret. Jeg har scoret på de fleste stadioner i Superligae­n, men at score i Parken er noget, jeg altid har drømt om.

– Jeg håber, jeg får det sidste ord og får dem til at tie stille.

Jo, Emiliano Marcondes ved, at han stiller op til taesk på Østerbro i aften – og han nyder det!

Jeg elsker sådan noget. Når fans og journalist­er skal aede deres egne ord

– Der er mange, der har sagt, at jeg ikke kommer til at klare mig. Men der var også mange, der sagde, at jeg ville ende på baenken i FC Nordsjaell­and, efter jeg skrev under med Brentford.

– Jeg elsker sådan noget. Når fans og journalist­er skal aede deres egne ord.

Der er også nogle, der har skrevet til mig, at Brentford ikke gider bruge mig, men det motiverer mig bare helt vildt, siger den tidligere U21landsho­ldsspiller,

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark