Ekstra Bladet

Jeg klarer den i England

- Gisle

Det bliver kun til en uges juleferie for Emiliano Marcondes.

19. december starter han i Brentford, og 2. januar håber han at debutere for sin nye engelske klub.

– Det er i det hårde juleprogra­m, så formentlig er de rigtig traette, så jeg håber at starte inde, siger Emiliano Marcondes, der midt i juli vaklede mellem Brøndby og Brentford.

Det endte med Londonklub­ben, og selv om mange har fortalt ham, at engelsk fodbold ikke er noget for ham, er han overbevist om, at han slår til i The Championsh­ip. der ikke mener, at det er tilfaeldig­t, at han har sprudlet, efter fremtiden kom på plads:

– Jeg har slappet mere af. Presset fra mine skuldre forsvandt, for jeg behøvede ikke vise mig frem i hver kamp laengere. Jeg har bare spillet uden at taenke så meget over det.

– Så jeg har det godt med min beslutning. Ja, jeg kunne have ventet og set tiden an, men hvad så, hvis jeg havde braekket benet? Så havde det vaeret en helt anden situation.

Vil blive elsket

Han scorede ikke i de første par runder, men efter kontrakten med Brentford var i hus, kom målene straks.

Offensiv-spilleren har vaeret en af efterårets store oplevelser i Superligae­n, og han er sikker på, at han også kommer til at udmaerke sig i engelsk fodbold:

– De elsker fodbold derovre, og jeg føler selv, at jeg giver en masse. Der skal nok vaere en masse, der kommer til at hade mig, men jeg håber da, at Brentfords fans kommer til at elske mig for at vaere en farverig spiller, som altid er med, hvor tingene sker.

– Jeg ved, at det går staerkere og er hårdere derovre, men kommer de for sent, er det de samme regler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark