Ekstra Bladet

Skilningen er flyttet fra højre til venstre side. Det var, hvad det kunne blive til

-

ET GRELT EKSEMPEL

på det modsatte optrådte forleden i ’Deadline’. Der var sket et omfattende attentat i Egypten, og nu mente den opfindsomm­e ’Deadline’-redaktion, at den helt rette til at vurdere det var et strikketøj ved navn Nina Grønlykke Mollerup, hvis titel blev angivet på skaermen som ’Postdoc. Institut for medier, erkendelse og formidling. KU.’

hvordan han baerer sig ad med at huske alle de detaljer. Har han klaebehjer­ne, ligesom Johannes Møllehave? I så fald er det vel naermest Ulriks foraeldre, vi skal takke for al hans begavelse.

Men klaebehjer­ne naegter han at besidde. Det er simpelt hen hans faglige kerneområd­e at nørde med kommunale forhold, så valget er en laekkerbis­ken for ham.

Hvor kommer så det det fritvoksen­de garn, model 1970, fra?

Jo, det er simpelt hen et led i hans maerkvaerd­ighed, forklarer Ulrik. I begyndelse­n gav det så mange muntre kommentare­r, at han blev staedig og beholdt de lange krøller.

Jeg har imidlertid via nettet opklaret, at skilningen i de senere år er flyttet fra højre til venstre side.

Hvorfor nu det, Ulrik? Jo, forandring må der trods staedighed­en til – og dét var, hvad det kunne blive til, forklarer han: en skilnings-flytning.

professore­n, benyttede jeg lejlighede­n til at spørge, hvad han anser for at vaere det mest bemaerkels­esvaerdige ved kommunalva­lget.

 ??  ?? JEG HAR SPURGT ULRIK KJAER, NU, DA JEG HAVDE FAT I
JEG HAR SPURGT ULRIK KJAER, NU, DA JEG HAVDE FAT I
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark