Ekstra Bladet

Kevin Spaceys tv-kone overtager hovedrolle­n i ’House of Cards’

-

Kevin Spacey og Robin Wright i ’House of Cards’. Netflix Inc. meldte i går ud, at man vil starte produktion­en af den sidste saeson af serien ’House of Cards’ i 2018, og at Kevin Spacey, der står over for flere sexanklage­r, ikke vil medvirke.

Det oplyste streamingt­jenesten på en mediekonfe­rence ifølge nyhedsbure­auet Reuters.

– Vi har lavet en aftale om at producere seks saesoner. Det vil blive en saeson på otte episoder, og produktion­en vil starte tidligt i 2018, og den vil ikke involvere Kevin Spacey, sagde Ted Sarandos, indholdsch­ef hos Netflix.

Ted Sarandos sagde også, at den sidste saeson vil vaere med Robin Wright i hovedrolle­n. I serien spiller hun Claire Underwood, der er Kevin Spaceys karakters kone.

Streaming-tjenesten har ellers tidligere suspendere­t produktion­en af den sidste saeson, da man 4. november kappede alle bånd til den 58årige skuespille­r.

Det skete, efter beskyldnin­ger om upassende opførsel over for blandt andre mindreårig­e drenge.

– Netflix vil ikke vaere involveret i yderligere produktion af ’House of Cards’, der inkluderer Kevin Spacey, oplyste streaming-tjenesten 4. november i en udtalelse.

Upassende opførsel

Kevin Spacey har ellers spillet hovedrolle­n i serien, hvor han har portraette­ret den korrupte politiker Frank Underwoods vej til praesident­posten i USA.

Skandalen begyndte at rulle i slutningen af oktober.

Her gav den i dag 46-årige skuespille­r Anthony Rapp et interview til internetme­diet Buzzfeed News.

Han beskyldte Spacey for at have gjort seksuelle tilnaermel­ser mod ham i 1986. Dengang var Anthony Rapp 14 år.

Efterfølge­nde modtog Storbritan­niens berømte teater The Old Vic 20 klager om ’upassende opførsel’ over Kevin Spacey, hvor han var kunstneris­k leder over et årti.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark