Ekstra Bladet

FCK I KRISE Stjernekøb­ene skuffer

I5

- Mgw og gisle

Ståle Solbakken er ofte blevet rost for sine købmandsev­ner, men sommeren 2017 kommer naeppe til at gå over i historien som et af de gode FCK-transfervi­nduer.

I hvert fald ikke hvis man ser på, hvordan afløserne for ’Zanka’, Augustinss­on og Cornelius indtil videre har gjort det i hovedstade­n.

Godt 61 mio. kr. brugte Solbakken i sommerens transfervi­ndue, men det har vaeret småt med lyspunkter.

Ekstra Bladet har kigget naermere på de nye drenge i FCK-klassen, og når man ser på deres praestatio­ner, har man noget af forklaring­en på den nuvaerende krise.

Ståle: Jeg tror på de nye

Ifølge Solbakken bør man dog naermere rettet skytset mod nogle af de spillere, der har vaeret i klubben lidt laengere.

– Jeg synes, at det er vaeldigt uretfaerdi­gt, at det er de nye spillere, der har stået for skud Jeg tror fortsat, at Lüftner og Vavro blive rigtig gode spillere for FCK.

– Og jeg er sikker på, at Pieros kommer til at score rigtig mange mål for FCK, og at Zeca bliver en stjerne i FCK.

– Du er ikke ved at taenke, at nogle af de forstaerkn­inger, du købte i sommervind­uet, måske ikke er gode nok?

– Overhovede­t ikke. Dem vil jeg laegge mindst skyld på faktisk. Det var aldrig meningen, at Lüftner og Vavro skulle spille sammen hele tiden. Det var meningen, at Erik Johansson skulle vaere den, der spillede hele tiden.

– Pieros er oppe på otte ligamål, og scorer han syv-otte til, når han 15-16 mål i sin første saeson i FCK. Det er der ikke mange andre, der kan prale med.

– Santander skulle have vaeret førsteangr­iber, men ikke vaeret der. Det har også gjort det vanskelige­re for Pieros, som måske har spillet lidt for meget, siger Ståle Solbakken.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark