Ekstra Bladet

VI VINDER GULD!

MIDTJYSK KANONKONGE: Det dufter af guld i Herning, hvor Jakob Poulsen og co. forkaelede tilskuerne i første halvleg mod OB, hvilket var nok til sejr

- Jakob Poulsen, FCM Gennemsnit

FC Midtjyllan­d er den varmeste bejler til at overtage Superliga-tronen efter FC København.

I hvert fald hvis man bruger første halvleg som målestok i mandagskam­pen mod OB, hvor fynboerne ikke fik et ben til graesset i de første 45 minutter.

– Jeg har laenge sagt, at jeg tror, vi vinder guld.

– Jeg synes, vi har det bedste mandskab, og hvis vi fortsaette­r de glimrende takter fra dette efterår, bliver vi FC Midtjyllan­ds Jakob Poulsen hamrede på et frispark bolden via overligger og stolpe kuglen i kassen. Årets mål? svaere at have med at gøre efter nytår også.

– Men det kraever praestatio­ner, som den vi leverede i første halvleg, sagde en selvsikker Jakob Poulsen, der nok engang spillede en hovedrolle i en midtjysk sejr – og endda kronede indsatsen med et kongemål på frispark.

Lidt malurt i baegeret

– Den kunne ikke have siddet meget bedre.

– Men det viser meget godt, at vi har tur i den. Vi tror på os selv, og tingene lykkes, lød det fra kanonkonge­n med Superligae­ns bedste højre fod.

Men der var trods alt også en smule malurt i baegeret i det midtjyske. Bare en lille smule. For FCM lukkede OB ind i

kampen i anden halvleg, og hvis Nicklas Helenius havde udvist lidt mere koldblodig­hed, kunne gaesterne have truet den ellers sikre hjemmesejr.

Vi ser staerke ud

Den udvikling bekymrede dog ikke cheftraene­r Jess Thorup synderligt:

– Vi gik til pausen og var en smule skuffede over kun at føre 3-0.

– Men det viser, vi leverede flot over hele linjen, så spillerne

blev overdynget med ros.

– Det må jeg lige overveje til en anden gang, om de kan klare, for OB gjorde det naesten spaendende, sagde Jess Thorup med et stort smil på laeben og konkludere­de:

– Der er vel tre hold, der bejler til titlen, og jeg kan ikke se, hvorfor vi ikke skulle traekke det laengste strå.

– Jeg synes i hvert fald, vi ser staerke ud, og vi var i fuld kontrol mod OB, selv da de reducerede.

Vi tror på os selv, og tingene lykkes

Sten Grytebust ................... 3 Ryan Laursen ..................... 2 Kenneth Emil Petersen ...... 2 Frederik Tingager ............... 3 Joao Pereira ....................... 2 Mathias Greve (46) ............. 1 Jens Thomasen (81) ........... 3 Jeppe Tverskov .................. 2 Rasmus Jonsson (46) ......... 1 Anders Jacobsen ................ 3 Joan Edmundsson .............. 3 (81) Casper Nielsen ............. - (46) Izu Uzochukwu ........... 4 (46) Niklas Helenius .......... 4

.................... 2.5

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Vanvittig scoring
FOTO: ANITA GRAVERSEN Vanvittig scoring
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark