Ekstra Bladet

Ulovlig sex med piger på 11 og 14

- JAN SØGAARD js@eb.dk

To piger på 11 og 14 år fik kokain, hash og alkohol, før en 26-årig mand udnyttede dem begge seksuelt på et hotelvaere­lse i København.

Sådan lyder tiltalen mod den 26-årige, der stilles for et naevninget­ing i Københavns Byret torsdag, hvor anklagemyn­digheden kraever ham idømt mindst fire års faengsel.

En tiltale for voldtaegt er dog opgivet, fordi den 26-årige ikke brugte tvang eller trusler, og politiet kan heller ikke bevise, at han vidste, at den ene pige var under 12 år.

Derfor er han alene tiltalt for samleje og andet seksuelt forhold med børn under 15 år og for blufaerdig­hedskraenk­else. Pigerne var frivilligt taget med manden hen på hotellet.

Men ifølge tiltalen købte og gav han pigerne kokain, hash og spiritus og udnyttede sin fysiske og psykiske overlegenh­ed til at skaffe sig samleje med pigerne. Den 26årige naegter sig skyldig.

Personale slog alarm

Det var personalet på Tivoli Hotel, der om natten til 19. april tilkaldte politiet, fordi den 26-årige havde indlogeret sig med to meget unge piger på vaerelse 589. Det fremgik blandt andet af hotellets videooverv­ågning.

Politiet anholdt den 26-årige på vaerelset, hvor politiet fandt 988 gram hash, halvanden joint og 1,2 gram kokain. En 26-årig gav to piger på 11 og 14 år narkotika og alkohol, før han havde sex med dem på vaerelse 589 på Tivoli Hotel, lyder tiltalen, som han benaegter.

Desuden var han bevaebnet med en 12 cm lang dolk.

Den 26-årige blev varetaegts­faengslet, og dagen efter anholdt politiet en 18årig mand, der også havde vaeret på vaerelset med pigerne. Han blev også varetaegts­faengslet,

men sigtelsen mod ham er opgivet, og han skal nu afhøres som vidne under retssagen.

Ifølge tiltalen havde den 26-årige sex med begge piger på hotelvaere­lset mellem klokken 22 og tre om natten.

Der var tale om både samlejer, oralsex og andre seksuelle forhold.

Den 26-årige, der er af anden etnisk herkomst, var i forvejen kendt af politiet.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark