Ekstra Bladet

Formand: Jeg lover at vi ikke støjer

-

Formanden for Dansk Afghansk Forening beklager over for Ekstra Bladet, at foreningen­s ønske om at købe ejendommen på Laerkevej 24 i Vejen har skabt uro hos naboerne.

– Jeg lover, at vi ikke på nogen måde vil støje og lave uro. Vi har faktisk meget stor respekt for vore naboer, og vi ønsker på ingen måde at genere dem, siger Mustafa til Ekstra Bladet.

Mustafa har selv boet i 17 år i Danmark, hvor han kører taxa.

Har samlet penge ind

– Jeg bor skam selv i et parcelhusk­varter og har det godt med alle mine naboer. Jeg respektere­r dem, og vi er glade for naboskabet.

– I skriver, at I vil holde jul på danske praemisser. Hvad betyder det? gaver og hygger os. Vi er ikke kristne, men muslimer. Men vi har meget stor respekt for den kristne tro. Vi vil bruge huset på Laerkevej til at holde fester, når for eksempel vores unge bliver faerdige med deres uddannelse­r. Vi vil holde jule- og nytårsfest­er. Og vi også gerne invitere vores nye naboer med til festerne.

– De er altid velkomne, fastslår formand Mustafa.

Dansk Afghansk Forening har samlet pengene ind blandt medlemmern­e, så man nu har råd til at købe et hus i lokalområd­et.

Vi giver også hinanden gaver og hygger os. Vi er ikke kristne, men muslimer

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark